امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکوی پاستا

#1
کوکوی پاستا 1
 
مواد لازم:
 
پیاز                                   1عدد متوسط نگینی خرد شده
ژامبون                              نصف پیمانه نگینی خرد شده
سوسیس                          نصف پیمانه نگینی خرد شده
نخود فرنگی                          یک پیمانه
فلفل دلمه ای                     1 عدد متوسط
تخم مرغ                            4 - 3 عدد
رب گوجه فرنگی                   2 -1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه            به میزان لازم
قارچ                                  حدود 200 گرم نگینی خرد شده



 
میتوان از گوشت چرخ کرده هم به همراه سوسیس و کالباس استفاده کرد.
 
میتوان فقط از یکی از سوسیس و کالباس هم استفاده کرد.
 
این کوکو تقریباً مزه پیتزا دارد اما از پنیر پیتزا استفاده نمیکنیم چون به ظرف میچسبد و حالت دلخواه به دست نمی آید.
 
پیاز را داخل روغن گرم شده روی حرارت میگذاریم.
 
فلفل دلمه ای را نگینی خرد میکنیم.
 
نخود فرنگی را ما فریز شده استفاده میکنیم.
 
برای فریز کردن نخود فرنگی آب را میگذاریم بجوشد 1 قاشق مرباخوری جوش شیرین برای یک لیتر آب میریزیم بعد نخود را اضافه میکنیم حدود 2 دقیقه بعد از جوش آمدن فرصت میدهیم تا نخود کمی نیم پز شود و جوش شیرین باعث میشود رنگ نخود حفظ شود.
 
نخود اگر به صورت خام داخل فریزر گذاشته شود تولید قارچ میکند و بسیار هم خطرناک است.
 
زردچوبه را به پیاز اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم.
 
برای اینکه رب در غذا خوش رنگ تر شود رب را حتماً تفت میدهیم. بعد به مواد اضافه میکنیم.
 
آویشن، نمک و فلفل به پیاز اضافه میکنیم. استفاده از فلفل اختیاری است.
 
نوع کالباس زیاد مهم نیست دلخواه است.
 
ما از سوسیس پنیر استفاده کردیم اما این مورد هم اختیاریست و از هر نوعی میتوانید استفاده کنید.
 
نخود فرنگی و سوسیس و کالباس را به مواد اضافه میکنیم.
 
حدود نصف پیمانه آب معمولی به مواد اضافه میکنیم تا مزه ها با هم ادغام شوند.
 
برای اینکه قارچ سیاه نشود یک اسپری آبلیمو به آن میزنیم.
 
قارج را هم به مواد اضافه میکنیم.
 
اگر زیاد غذا را هم بزنید خورد میشود پس زیاد نیازی به تفت دادن نیست.
 
حرارت را بعد از اضافه کردن قارچ زیاد میکنیم.
 
یک بسته پاستای فرم دار استفاده میکنیم.
 
پاستا حتماً باید شکل دار باشد.
 
مواد آماده شده را داخل پاستای آبکش شده میریزیم و کمی مخلوط میکنیم تا سس خنک شود. اگر سس خنک نشود تخم مرغ داخل آن میپزد.
 
اگر در این مرحله تخم مرغ اضافه نکنید هم این غذا یک خوراک پاستای بسیا لذیذ است.
 
تخم مرغها را به مواد اضافه میکنیم.
 
تخم مرغها را همیشه قبل از استفاده در کاسه جداگانه شکسته و از سلامتی آن مطمئن شوید.
 
مواد را خوب مخلوط میکنیم.
 
روغن را در تابه روی حرارت میگذاریم تا کاملاً داغ شود.
 
میتوانیم کوکو را قالب بزنیم یا یک تکه داخل ظرف بریزیم. حدود 5 دقیقه زمان برای سرخ شدن هر طرف کوکو لازم است.
 
این کوکو حتماً با نان خورده میشود.
 
نشانه آماده شدن کوکو این است که وقتی تابه را تکان میدهیم کوکو به راحتی در آن تکان میخورد.
 
پاستای فرم دار را زمانی که میخواهیم بجوشانیم آب و نمک را روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش آمد پاستا را اضافه میکنیم و 20 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد داخل آبکش ریخته و با آب سرد شستشو میدهیم.
 
وقتی پاستا را آبکش کردیم اگر داخل قابلمه بریزیم و داخل آن آب سرد بریزیم این پاستا تا 48 ساعت قابل استفاده میماند.
 
وقتی یک طرف پاستا خوب سرخ شد برش میزنیم و بعد برمیگردانیم.
 
این غذا با سس کچاب هم خیلی خوشمزه میشود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  |طرز تهیه گراتن پاستا|
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  آموزش تهیه پای پاستا
  ساندويچ هات داگ با سس پاستا مخصوص !
  کوکوی سه طبقه مخصوص مهمانی های رسمی
  طرز تهیه و طبخ پاستا با گوشت مرغ
  طرز تهیه کوکوی پاستا
  کوکوی جگر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان