امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگر بی خواب شده اید به ماه نگاه کنید!

تحقیقات جدید نشان می دهند که میزان جاذبه ، گام ها و همین طور نور ماه می تواند بر روی خواب افراد تاثیر گذار باشد.

گفتنی است: ریتم خواب شبانه ی انسان به گام های ماه بستگی و متناسب با آن تغییر می کند.
اگر بی خواب شده اید به ماه نگاه کنید! 1
بررسی ها نشان می دهند بر این اساس ، افراد در شب هایی که قرص ماه کامل کمتر به خواب عمیق فرو می روند و به نوعی بی خوابی دچار می شوند.

پزشکان این نتایج را با بررسی بر روی داوطلبان در یک بازه ی زمانی 64 شب بدست آورده اند به طور متوسط این افراد در زمان قرص کامل ماه 20 دقیقه کمتر از مابقی شب ها می خوابیدند و همین طور خواب سبکتری  نیز داشته اند.

پزشکان علت این امر را در ترشح میزان ناکافی از هورمون ملاتونین می دانند که در شب های با قرص کامل ماه این اتفاق می افتد و باعث اختلال در چرخه ی خواب شبانه ی افراد می شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط بچه ابادانی ، -Edgar ، ^Aytin^ ، PISHY ، zahra160
آگهی
برام لالایی بخونی بهترهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
پاسخ
اگه هوا ابری بود چیکار کنیم؟؟؟؟

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر بی خواب شده اید به ماه نگاه کنید! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط 007 arian
من قبلا همین کارو می کردم
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
پاسخ
من امتحان کردم.جواب میده
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خواب خوب شبانه ذهن را پاک می‌کند !
  میخوای وارد خواب دیگران بشی؟
  تا به حال شده جایی را ببینید و ناگهان یادتان بیاید قبلا آن را در خواب دیده‌اید؟
  آیا خواب بعد از ظهر مفید است؟
  چیزهای جالبی که درباره خواب نمیدانستید
Exclamation 10 موضوع جالب در مورد خواب دیدن
  انواع جوجه های محلی و رام کردن(به این تاپیک پست اضافه کنید وسوالاتتون رو بپرسید)
Tongue ما انسان ها قادر به کنترل روح خودمون هستیم.!!! امتحانش کنید.راهشو نوشتم براتون...
  با این قاشق استثنائی طعم غذایتان را عوض کنید
  افسانه های احضار روح شما هم امتحان کنید شاید افسانه نباشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان