24-08-2013، 18:32
دکتر مريم مهرآزي، متخصص تغذيه گفت: سيب سرشار از ويتامين ها مانند B, A ,C مواد معدني، آهن ، کلسيم ، منيزيم ، پتاسيم و فيبر است.
وي افزود:گاز زدن به سيب سبب تقويت فک و نوعي مسواک طبيعي محسوب مي شود چرا که اسيدهاي موجود در سيب باکتري موجود را نابود و موجب رفع بوي بد دهان مي شود.
اين متخصص خاطر نشان کرد: مصرف سيب خام يا پخته مانع تشکيل اسيد اوريک در بدن شده و در نتيجه براي افراد مسن که مبتلا به نقرس و درد مفاصل هستند بسيار مفيد است.
مهرآزي اظهار داشت: برخي افراد براي درمان دردها روزانه مجبور به مصرف داروهاي مختلف هستند در صورتي که استفاده از ميوه هاي طبيعي مانند سيب مي تواند مسکن بسياري از دردها باشد.
وي تصريح کرد:همچنين مصرف اين ميوه مفيد براي افزايش سطح تمرکز مؤثر است چون سيب منبع خوب تأمين فسفر مغز است و در عين حال قند آن موجب انبساط عضلات منقبض مي شود.
گفتني است:مصرف سيب موجب دفع اسيدهاي زايد بدن از طريق ادرار شده و در ابتداي روز کارکرد دستگاه گوارش را بهبود مي دهد.
وي افزود:گاز زدن به سيب سبب تقويت فک و نوعي مسواک طبيعي محسوب مي شود چرا که اسيدهاي موجود در سيب باکتري موجود را نابود و موجب رفع بوي بد دهان مي شود.
اين متخصص خاطر نشان کرد: مصرف سيب خام يا پخته مانع تشکيل اسيد اوريک در بدن شده و در نتيجه براي افراد مسن که مبتلا به نقرس و درد مفاصل هستند بسيار مفيد است.
مهرآزي اظهار داشت: برخي افراد براي درمان دردها روزانه مجبور به مصرف داروهاي مختلف هستند در صورتي که استفاده از ميوه هاي طبيعي مانند سيب مي تواند مسکن بسياري از دردها باشد.
وي تصريح کرد:همچنين مصرف اين ميوه مفيد براي افزايش سطح تمرکز مؤثر است چون سيب منبع خوب تأمين فسفر مغز است و در عين حال قند آن موجب انبساط عضلات منقبض مي شود.
گفتني است:مصرف سيب موجب دفع اسيدهاي زايد بدن از طريق ادرار شده و در ابتداي روز کارکرد دستگاه گوارش را بهبود مي دهد.