24-08-2013، 19:02
انار ميوه اي است که از بيش از ۵هزار سال پيش کشت مي شود. اين ميوه که در کشورهاي هند، ايران، پاکستان، مصر، عربستان و ... کشت مي شود، داراي خواص متعددي است که در اين به آن اشاره شده است.
مصرف منظم اين ميوه، ميزان آنتي اکسيدان را افزايش مي دهد و به طور چشمگيري فشار سيستوليک خون کاهش پيدا مي کند. علاوه بر آن به طور طبيعي کلسترول مضر را نيز کاهش مي دهد.
به علت بالا بودن ميزان آنتي اکسيدان، مانع از بروز برخي انواع سرطان مي شود.
سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند.
خاصيت ضدالتهابي آن خطر بروز آرتريت را کاهش مي دهد.
از بروز آلزايمر پيشگيري و روند آن را کند مي کند.
خطر بروز ديابت را کاهش مي دهد.
سرشار از ويتامين هاي لازم مانند ويتامين A،C، اسيدفوليک و ويتامين E است.
باعث شادابي پوست مي شود.
کاهش دهنده ناراحتي تنفسي است.
از بروز کم خوني پيشگيري مي کند.
اشتها را باز مي کند.
سموم مضر را از بدن دفع مي کند و ميزان انرژي بدن را بالا مي برد.
مصرف منظم اين ميوه، ميزان آنتي اکسيدان را افزايش مي دهد و به طور چشمگيري فشار سيستوليک خون کاهش پيدا مي کند. علاوه بر آن به طور طبيعي کلسترول مضر را نيز کاهش مي دهد.
به علت بالا بودن ميزان آنتي اکسيدان، مانع از بروز برخي انواع سرطان مي شود.
سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند.
خاصيت ضدالتهابي آن خطر بروز آرتريت را کاهش مي دهد.
از بروز آلزايمر پيشگيري و روند آن را کند مي کند.
خطر بروز ديابت را کاهش مي دهد.
سرشار از ويتامين هاي لازم مانند ويتامين A،C، اسيدفوليک و ويتامين E است.
باعث شادابي پوست مي شود.
کاهش دهنده ناراحتي تنفسي است.
از بروز کم خوني پيشگيري مي کند.
اشتها را باز مي کند.
سموم مضر را از بدن دفع مي کند و ميزان انرژي بدن را بالا مي برد.