امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کی سوتی داده؟بیاد بگه!

تو این پست هرکی داستان سوتی خودشو میگه!

مثلا من اول میگم!

دختر داییم رفته بود خونه ی مامانبزرگم،من به دایییم گفتم دایی دخترتو فرستادی رفته خودتم مجردی حال میکنی ،داداشم از خنده ترکید و گفتپ:اخه زایع!مگه زندایی رفته که دایی مجرد شه!
پاسخ
 سپاس شده توسط BAHEREH!!`´ ، ندا ، *Armila* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، negin2002 ، اریلا ، کیمیانا ، کیان444 ، پریفام 2013 ، sohrabe khaste ، nosha ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، gh@z@le♥ ، pegah 13 ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ ، PANIZ 78 ، امیر
آگهی
یه دفع پسر عمه هام و پسر عمو هام نشسته بودن بحث دماغ کی بهتره بود منم اومدم بگم شما همتون دماغتون غوز داره گفتم شما همتون دماغتون گوز داره.
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ندا ، BAHEREH!!`´ ، bahara ، !~IмДи~! ، negin2002 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ
خخخخخخخخخ باحالBig Grin
کی سوتی داده؟بیاد بگه! 1دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی سوتی داده؟بیاد بگه! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ندا ، gh@z@le♥
بگین دیگه!یه کم بخندیم!
پاسخ
یه روز رفتیم خونه ی عمومینا خواستم بگم سلام سیابعمو گفتم سلام سیاب زنعمو حالت خوبه25r30
یه بارم تو جمعه پسرای فامیل خواستم با یکی از دختر خاله های مامانم رو بوسی کنم من خواستم سه تایی بوس کنم دو تابوس کرد اون یکی بوسم جاخالی رفتم آی خیط شدم همه خندیدن25r30
به سلامتی پسری که به دوست دخترش گفت:روزی که جلوی دختری غیراز توزانوبزنم روزیه که بخوام بندکفش دخترمون را ببندم...495
سپاس نشه فراموش...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، کیان444 ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ
با عشقم رفتم بیرون بهش نگفته بودم قبلا یه عشق دیگه داشتم. یهو اسم اون از دهنم در اومد ولی لج بازی نکرد و با این قضیه راحت کنار اومد
دنیا چه بی انصاف است تا به من می رسد بدبختی هارا روی من می اندازد
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(19-09-2013، 16:49)بهنود82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عشقم رفتم بیرون بهش نگفته بودم قبلا یه عشق دیگه داشتم. یهو اسم اون از دهنم در اومد ولی لج بازی نکرد و با این قضیه راحت کنار اومد
اولا اصلا خنده دار نبود ،دوما ،میخوای بگی دوس دختر داری؟فک کردی هنرهDodgyDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط *Armila* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، 122333 ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ
شومپت توبااين سنت عشق داري بهنود دوستدخترداري اواتارت پسر6سالس
بايد جاي من باشي توزندگي بفهمي عاشقي چه حاليه
پاسخ
 سپاس شده توسط 122333
(19-09-2013، 16:58)coll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپت توبااين سنت عشق داري بهنود دوستدخترداري اواتارت پسر6سالس
من 15 سالمه واین عکس کو چیکیمه
دنیا چه بی انصاف است تا به من می رسد بدبختی هارا روی من می اندازد
پاسخ
هر چی فک میکنم.................... نه سوتی ندادم..........

سپاااااا3Big GrinHeartHeartHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان