امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجری تلویزیون ایران اشکش در آمد !+ عکس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجری تلویزیون ایران اشکش در آمد !+ عکس 1

مراسم بزرگداشت سالروز تولد سهراب سپهری شامگاه شنبه 13مهر 92 با حضور پروانه سپهری و مهین دخت سپهری خواهران این شاعر بزرگ و همچنین شاعران و کارشناسان در موسسه فرهنگی- مطبوعاتی ایران برگزار شد.
این مجری تلویزیون در حالی که اشک در چشم و بغض در گلو داشت ادامه داد: « زمانی که سهراب رفت من 36 سال داشتم فقط فرصت این را داشتم که 6 سال با او هم نفس باشم شعر عطار را برای او خواندم و گفتم من...
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در این مراسم پس از سخنرانی محمدتقی روغنی ها، سرپرست روزنامه ایران و همچنین نقد و تحلیل اشعار سهراب از سوی هرمز علی پور شاعر معاصرایرانی،اکبرعالمی مجری توانمند تلویزیون درباره شخصیت سهراب سپهری گفت: «آنچه در لحن و اشعار سهراب است در شاعرانی چون نیما، احمد رضا احمدی، فروغ فرخزاد و شاملو نیست. سهراب مثل هیچکس نیست. وقتی در بیمارستان پارس از دنیا رفت 1360خورشیدی بود اگر بود امروز سن او کمتر از یک گوهر یگانه به اسم منوچهر ستوده بود. و چه زود دیر می شود.»

وی افزود: «من افتخار شاگردی ذبیح الله صفا، پرویز خانلری و محمد محجوب را داشته ام و در محضر این بزرگان شعری از عطار یاد گرفتم که به شما به عنوان ارمغان این جلسه تقدیم می کنم.»

این مجری تلویزیون در حالی که اشک در چشم و بغض در گلو داشت ادامه داد:« زمانی که سهراب رفت من 36 سال داشتم فقط فرصت این را داشتم که 6 سال با او هم نفس باشم شعر عطار را برای او خواندم و گفتم من نمی فهمم پاسخی داد که امروز در 68 سالگی می فهمم پاسخ او چه معنایی داشت. شعری که برای سهراب خواندم این است«آفرین جان آفرین پاک را / آن که جان بخشید و ایمان خاک را» در این قسمت آخر شعر عطار گیر کرده بودم از او پرسیدم خاک مگر ایمان و جان و شعور دارد اینها سنگ هستند. آن زمان و سهراب با بیان جمله ای که هیچ گاه فراموش نخواهم کرد گفت: خداوند خالق بخشی از کره زمین نیست. خداوند خالق تمام کائنات است.»

منبع: inn.ir

پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، ♥♥♥♥♥♥میترا♥♥♥♥♥♥♥ ، یاس نقره ای ، mobina bieber ، amir4 ، ★MoRpHeUsS★ ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، SPIDER MAN 4 ، خانوم دکتر ، mahdi.ir ، F A R ! N ، pegah jb ، بغض ابر
آگهی
ممنونSmileSmile
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، عرفان 20
ممنون داداشWink
موزیک ویدیو چی شد صدات قطع شد آرمین 2AFM                                         
مجری تلویزیون ایران اشکش در آمد !+ عکس 1مجری تلویزیون ایران اشکش در آمد !+ عکس 1
پاسخ
cryingcryingcrying
مر30HeartHeart
پاسخ
جالب نبود
پاسخ
ممنونSmileSmile
Heartعاشق دختر خالم عسل بدیعی و ناراحت از این که رفت.crying
پاسخ
با شعرای سهراب و خسرو گلسرخی و پروین و باباطاهر و سعدی زندم واقعا نمیتونم بدون اونا سرکنمAngel

پاسخ
Dodgyاصلا جالب نبود
ᄊリ 刀ムᄊ乇 ノㄎ キムイ乇ᄊ乇ん

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مجری هواشناسی بی بی سی دختری زیبا اما متفاوت (عکس)
Heart واکنش ایران به ادعای روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر تبادل زندانیان ایران و آمریکا
  آچمز آمریکا مقابل ایران ؛ موشک ایران همه را شگفت زده کرده است
  اخراج زیباترین مجری زن عرب بخاطر لباسش (عکس)
Exclamation خانم مجری ایرانی در انگلیس به گریه افتاد (عکس)
  مرگ دختر گوینده خبر تلویزیون بخاطر مصرف مواد مخدر + عکس
  ایران دارای رتبه اول فاصله طبقاتی در دنیا!/رشد نگران کننده ی آمار خودکشی در ایران!
  بازیگر زن تلویزیون بر اثر یک حادثه تلخ به زندان رفت..
  واکنش مجری زن سوریه به تصویر رهبر انقلاب در روز قدس +تصاویر
  جنگ مجازی عربستان با ایران؛ پاسخ ارتش سایبری ایران چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: