امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز پخت سوپ بادمجان

#1
مواد لازم:

روغن گیاهی 1 قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده 1 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده 500 گرم

سیر کاملاً خرد شده 1 حبه

بادمجان خرد شده 500 گرم

هویج خرد شده سه چهارم پیمانه

کرفس خرد شده سه چهارم پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم

شکر یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل نصف قاشق چای خوری

ماکارونی پیچ نصف فنجان

جعفری تازه و خرده شده یک قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان


روش تهیه:

* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.

* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

* هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.

* مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.

* مواد را به هم بزنید.
بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.

* زمان پخت می‌بایست به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی‌ها کاملاً نرم شوند.

* این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.

منبع:آشپز ایرانی
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ♣♦♠l♥k♠♦♣
آگهی
#2
مرسی من طرف گازنرم بهتره وگرنه مامانمvahidrkvahidrkvahidrkvahidrkvahidrk
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان