26-10-2013، 15:32
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ 3 عدد
شکر 0.5 فنجان
خامه زده شده غلیظ 0.3 لیتر
توت فرنگی 500 گرم
نارنگی 310 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ ها را در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم گاز بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا کف کند سپس از روی گاز برداشته و در کاسه بزرگی بریزید و در دمای اتاق کنار گذاشته تا خنک شود . خامه را بهم یزنید تا سفت شده و بصورت کف نوک تیزی روی قاشق بایستد و ان را به مخلوط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ بیافزایید . توت فرنگی را د مخلوط کن بریزید تا بصورت پوره شود و آن را به مخلوط خامه افزوده و بهم بزنید . مخلوط را در قالب کیک گودی بریزید و درب آن را گذاشته و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا تقریبا یخ ببندد سپس آن را در کاسه ای بر گردانده و با هم زنی برقی بهم بزنید تا نرم شود و مجددا در قالب ریخته و روی آن را بپوشانید و بمدت چند ساعت یا یک شب در فریزر گذاشته تا شکل بگیرد و ان را با سس نارنگی سرو نمایید و با برشهای نارنگی تزئین کنید.
سس نارنگی :
برشهای نارنگی را از قوطی کمپوت خارج نموده و نصف شربت ان را نگه دارید ( در صورتیکه به کمپوت نارنگی دسترسی ندارید خود ان را تهیه کنید ) نارنگی ها را در مخلوط کن ریخته تا بصورت پوره شوند سپس پوره را با شربت نارنگی , آب پرتقال مخلوط آب و آرد ذرت در ماهیتابه ریخته و گرم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود .
تخم مرغ 3 عدد
شکر 0.5 فنجان
خامه زده شده غلیظ 0.3 لیتر
توت فرنگی 500 گرم
نارنگی 310 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ ها را در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم گاز بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا کف کند سپس از روی گاز برداشته و در کاسه بزرگی بریزید و در دمای اتاق کنار گذاشته تا خنک شود . خامه را بهم یزنید تا سفت شده و بصورت کف نوک تیزی روی قاشق بایستد و ان را به مخلوط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ بیافزایید . توت فرنگی را د مخلوط کن بریزید تا بصورت پوره شود و آن را به مخلوط خامه افزوده و بهم بزنید . مخلوط را در قالب کیک گودی بریزید و درب آن را گذاشته و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا تقریبا یخ ببندد سپس آن را در کاسه ای بر گردانده و با هم زنی برقی بهم بزنید تا نرم شود و مجددا در قالب ریخته و روی آن را بپوشانید و بمدت چند ساعت یا یک شب در فریزر گذاشته تا شکل بگیرد و ان را با سس نارنگی سرو نمایید و با برشهای نارنگی تزئین کنید.
سس نارنگی :
برشهای نارنگی را از قوطی کمپوت خارج نموده و نصف شربت ان را نگه دارید ( در صورتیکه به کمپوت نارنگی دسترسی ندارید خود ان را تهیه کنید ) نارنگی ها را در مخلوط کن ریخته تا بصورت پوره شوند سپس پوره را با شربت نارنگی , آب پرتقال مخلوط آب و آرد ذرت در ماهیتابه ریخته و گرم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود .