نظرسنجی: آیا اگه رو در رو ازش عذر خواهی کنم درسته؟به نظر خودم که نه
این نظرسنجی بسته شده است.
آره
56.63%
47 56.63%
نه
43.37%
36 43.37%
در کل 83 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه لحظه بیاین خیلی برام مهمه ... منم ★★★ CHRISRONALDO ★★★

سلام بچه ها من با صمیمی ترین دوستم دعوام شده بود.تغریبا یه سال پیش بود.یعنی یه سال و چند ماهه با هم قهریم.من خیلی دوست دارم باهاش دوست شم.همه میگن اون هم خیلی دوست داره.ولی غرورمون نمیزاره.حتی یه بار معلممون اومد دوستمون کنه اما نتونست.امید وارم شما یه راه خوب مثال بزنید.تورو خدا نمی دونین چه دردی داره 4سال ونیم تمام با هم دوست صمیمی بودن هر روز هم دیگر رو بیرون از مدرسه و توی مدرسه دیدن ولی در عوضش یک سال و نیم توی کلاس حتی به هم دیگه نگاه نکردن.اما موضوع چی بود:من و اون مثل همیشه با هم شوخی میکردیم که اون آب پوست پرتغال رو ریخت تو صورتم.البته به شوخی.بعد اش این شوخی ها ادامه داشت که آخر به سنگ زدن رسید.من شانس برگشته یه سنگم خورد تو پیشونی اون و کبود شد.من خیلی ازش  عذر خواهی کردم اون هم منو بخشید.روز بعد تربیت بدنی داشتیم. اون اومد بهم گفت مامانم گفته دیگه باهات دوست نباشم. ومثلا با هم قهر شدیم ولی در زنگ ورزش باهم دوست بودیم. اما کم کم مسئله جدی شد. به نظر شما من چی کار کنم که هم ضایع نشم هم با هم دوست شیم؟ تورو خدا جواب بدید.
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙 ، z.l♥ve ، negin .m ، Asanat ، مارادونا در زمان حال ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، mahrana 11 ، ayda1383 ، بمب اتم ، TurK WolF ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، rko66 ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، mahdi.ir ، mobina bieber ، $hanane$ ، fgod ، NeGiN♦ ، جواد نکونام ، pardis! ، ♥bahar♥ ، ~Mahnaz~ ، I LOVE YOU FARHAD ، ارش سلوکی ، reza789 ، mario007 ، abolfazl6173 ، پيشي ي ملوس ، Shadow of Death ، MAZIYAR007 ، ایمان علی زاده ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، zahra160 ، آنیتا عاشِق ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ailreza 2014 ، shayan yoyo ، Mr.Robot ، G. PEYMAN ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Adl!g+ ، 1399 ، sara1112 ، پرنسس گاردنیا ، Parmida 18 ، B H A M E N.. ، taher0095 ، maryamam ، ندا2000 ، ضد مسی ، mehrad hiden ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ ، shahi 80 ، M.H2 ، نازدخت ، sara جووووون ، . . . P oo R ! A . . . ، ×●SomeOne●× ، ★~Ѕдула~★ ، مژی جون ، Roshanak1 ، محمد یا ضد گرز ، parisa y ، mahdi1441 ، † αƖιєη † ، [ niki ] ، ☆รคђคг★ ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، hanieyh ، இFATEMEHஇ ، -м α є ∂ є- ، baran 18 ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، dj erfan ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، sara1100 ، Dilan ، سعاد جون ، نگین15 ، OnLy-HiDdEn ، mina-2mrp ، حقوقدان انجمن ، عسل. ، NeginNg ، ( DEYABLO ) ، Aesthetic ، آقا اميد ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، BlAcK dAy ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
اگه واقعا دلت میخواد باهاش دوباره دوست باشی یکم غرورتو کم کن. فقط یکم واسه یه عذر خواهی. دوستای خوب خییییییییلی بیشتر از غرور آدم ارزش دارن:bighug:  واسه کسی که ارزششو داره غرورتو بزار کنارSmile مخصوصا یه رفیق بامعرفت تازه بعد 3سال. موفق باشی Wink
...
 سپاس شده توسط مارادونا در زمان حال ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، TurK WolF ، king.ali ، ★~Ѕдула~★ ، مژی جون ، Dilan ، نگین15 ، محمد2000 ، masuooood ، آقا اميد
اگر می خوای باهاش دوست شی توی یه ورق خیلی تمیز وبا ادب براش نامه بنویس خیلی باادبانه ازش عذر خواهی کن4xv حالا چرا بعداز یک ونیم سال برا اشتی کمک می خوای بعدشم دی دعوا نکنید3ztz

"GOOD  MANNERS ARE YOUR BEAUTY"

-(IMAM ALI (As-
 سپاس شده توسط مارادونا در زمان حال ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، ★~Ѕдула~★ ، محمد2000
داداشی
برای منم پیش اومد
بعد مشاور مدرسه
اشتیمون داد
نفس نمیکشد هوا
قدم نمی زند زمین
سکوت می کند غزل
بدون تو یعنی همینHeart
 سپاس شده توسط ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، مارادونا در زمان حال ، Parmida 18 ، ★~Ѕдула~★ ، مژی جون
نامه نگاری کن
 سپاس شده توسط لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، G. PEYMAN ، مژی جون
چون لنگي هستي بت كمك نميكنم Big Grin
 سپاس شده توسط لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، mahsakhanm ، تیناجونی ، mahdi.ir ، مژی جون ، Aesthetic ، ▪неизвестный▪
اره داداشی سینام راس میگهBig Grin
Big Grin
 سپاس شده توسط لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، مژی جون ، ▪неизвестный▪
باهاش یواش یواش تو مدرسه پیغام بفرست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه لحظه بیاین خیلی برام مهمه ... منم ★★★ CHRISRONALDO ★★★ 1
 سپاس شده توسط لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، مژی جون
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
بی خیال بابا
 سپاس شده توسط مژی جون
یه کاری کن اونم بیاد ازت معذرت خواهی کنه
 سپاس شده توسط لیونل مسی بهترین 10 دنیا ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، abolfazl6173 ، پيشي ي ملوس ، Mr.Robot ، هلیا سرچمی ، مژی جون ، mina-2mrp ، Meteorite

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از کی خیلی بدت میاد؟
  کدام نژاد هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟بیاین بگین
  اگه بفهمی نفر قبلیت یه بازیگر خیلی مشهوره چیکار میکنی؟
  بدو بیا واسه نفر قبلیت فال بگیر(خیلی خوبه)
Question به چی معتادی؟! (جدید جدید زوووود بیاین)
  سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید
  سخت ترین تست هوش جهان !!!!!!!!!!!!!!! تصویری . ( خیلی خیلی جالبه )
  بچه هاااا ی بازی رقابتی دخترااا و پسرااای انجمن بیاین ببینیم کدوم گروه برنده میشه؟؟؟؟
  کی بزرگ تره ؟؟؟کی کوچیک تره؟؟؟؟بیاین تو از دستش ندید.2020
Wink شغل ماه تولدتون چیه؟؟؟؟ با یه یاالله بیاین تو

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان