امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رفتار ثروتمندترین پدر و مادر دنیا با فرزندانشان

ثروتمندترین پدر و مادر دنیا در مورد فرزندان خود سختگیر هستند.

به نقل از جذاب نیوز ، به گفته‌ی ملیندا (همسر بیل گیتس)، در خانه‌شان از تلفن هوشمند و "آی پد" و غیره خبری نیست. او می‌گوید خودش هم در قناعت و نیز با کار و زحمت بزرگ شده است.

سه فرزند بیل و ملیندا گیتس در زمینه امکاناتی که از والدین ثروتمند خود می‌‌‌گیرند، با سختگیری روبرو هستند. ملیندا گیتس در گفت‌وگویی که با ویژه‌نامه یکشنبه‌‌ی روزنامه آلمانی "فرانکفورتر آلگماینه" داشته، از رفتار و شیوه سختگیرانه‌ی خود سخن گفته است.

رفتار ثروتمندترین پدر و مادر دنیا با فرزندانشان 1

مجله آمریکایی "فوربس" سال گذشته میلادی از ملیندا گیتس به‌عنوان یکی از ده زن قدرتمند جهان نام برده بود. همسر وی، بیل گیتس بنیانگذار شرکت جهانگیر "مایکروسافت" و از ثروتمندترین شخصیت‌های جهان است.

خانم گیتس می‌گوید: «ما تمام تلاش خود را به‌خرج می‌دهیم تا هر سه فرزندانمان تا آنجا که ممکن است عادی بزرگ شوند.»

از این رو سه فرزند خانواده گیتس که متولد ۱۹۹۶، ۱۹۹۹ و ۲۰۰۲ هستند، باید با محدودیت‌های بسیاری زندگی کنند. نداشتن "آی فون" و "آی پد" از جمله‌ این محدودیت‌ها است.

ملیندا گیتس می‌گوید: «همین‌طور خیلی چیزهای دیگر ممنوع است. ولی دختر بزرگ من می‌گوید: ماما، فقط جایی تعریف نکن ما اجازه انجام یا داشتن چه چیزهایی را نداریم، این خیلی خجالت‌آور است.»

ملیندا گیتس که کار حرفه‌ای خود را در سال ۱۹۸۷ در شرکت مایکروسافت آغاز کرد و هفت سال بعد با بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت ازدواج کرد، می‌گوید در خانواده‌ای بزرگ شده که همه روی پای خودشان بودند و زحمت می‌کشیدند.

او خود به پدرش که صاحب یک شرکت خدمات نظافتی بوده، کمک می‌کرده است: «همه‌ی ما روزهای آخر هفته کمک می‌کردیم، ازجمله این‌که زمین را بسابیم، دستگاه‌ها را تمیز کنیم؛ و این امری بدیهی بود.»

علیرغم ثروت ۶۱ میلیارد دلاری که خانواده گیتس دارد، امروز نیز خانم گیتس در موقع خرید به قیمت‌ها توجه می‌کند و در گفت‌وگویی دیگر با روزنامه آلمانی دی ولت گفته است: «من نمی‌خواهم برای همبگری که خوشمزه‌تر از دیگر از همبرگرها نیست، پول بیشتری بپردازم.» وی اذعان می‌دارد که البته گاهی به هتل‌های زیبا هم می‌رود، ولی زندگی پرتجمل برای او معنایی ندارد

انتقاد از کمک‌های عمرانی "ارباب‌ منشانه"‌

خانم گیتس ۴۷ ساله از سال ۱۹۹۶ ریاست "بنیاد بیل و ملیندا گیتس" را برعهده دارد که با فاصله‌ی بسیار زیاد نسبت به دیگران، بزرگ‌ترین بنیاد خیریه‌ی خصوصی دنیاست. هدف اصلی این بنیاد مبارزه با سه بیماری واگیر ایدز، سل و مالاریا در سطح جهان است.

با وجود تمام فعالیت‌های خیریه، عمرانی و توسعه‌ای که زوج گیتس انجام می‌دهد، انتقادهای زیادی متوجه آنها است. سازمان‌های امداد پرسابقه‌ای که در این زمینه کار می‌کنند، این دو را متهم می‌کنند که کمک‌های عمرانی آن‌ها "ارباب‌منشانه" است.

علاوه بر این گفته می‌شود استراتژی سرمایه‌گذاری این زوج در حوزه عمران و توسعه که به ازدیاد سرمایه‌ی آنها نیز می‌انجامد، مبتنی بر معیارهای اخلاقی نیست.

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط Armina ، FrOzen あHeArt ، fati sheyton ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، sina.a1 ، kame ، انديا ، m.abdollahi ، RєƖαx gнσѕт ، **li@** ، G◎lḓℯᾔ~Ŝtąr ، مهربان ترین دختر دنیا
آگهی
خدایا شکرت که پدر مادری به این گلی دارم که از راه های دیگه منو مستقل بار اوردن نه با چنین ریاضتی
هر چه بزرگتر باشی تنهاتر هستی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط m.abdollahi
وای بیچاره این بچه هاBig GrinUndecidedUndecidedUndecidedUndecided
“منی” که کنارش “تو” نباشی ، “تومنی” نمی ارزد . . .
پاسخ
اگه قرار بود سخت گیری نکنه با بچه هاش که همشون یا معتاد میشدن یا گوشه ی زندون بودن چون پول خیلی چیز کثیفیه و زیادیش غرور بیجا میارهSleepy
پاسخ
هرچه پول دارتر خسیستر
آری اغاز دوست داشتن است
گرچه پایان راه نا پیداست
من به پایان دگر نیاندیشم
که همین دوست داشتن
زیباست

فروغ فرخزاد
پاسخ
بابا خدا شانس بده
ای اشک، آهسته بریز که غم زیاد است

ای شمع ، آهسته بسوز که شب دراز است
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست
ما تجربه کردیم، کسی یار کسی نیست .
هر مرد شتر دار اویس قرنی نیست
هر شیشه ی گلرنگ عقیق یمنی نیست
هر سنگ و گلی گوهر نایاب نگردد
هر احمد و محمود رسول مدنی نیست
بر مرده دلان پند مده خویش نیازار
زیرا که ابوجهل مسلمان شدنی نیست
با مرد خدا پنجه میفکن چو نمرود
این جسم خلیل است که آتش زدنی نیست
خشنود نشو دشمن اگر کرد محبت
خندیدن جلاد ز شیرین سخنی نیست
جایی که برادر به برادر نکند رحم
بیگانه برای تو برادر شدنی نیست
صد بار اگر دایه به طفل تو دهد شیر
غافل مشو ای دوست که مادر شدنی نیست
پاسخ
عجبا قربونه مامان باباي خودم برم مثله گلنTongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartBlushBlushSmileSmileWinkWinkSleepySleepy
Heartعشق*صفا*محبت*I LOVE U به شدت*ميبينمت به ندرت*دوست دارم با قدرتHeart فردا بيا دادگاه تكليفمون معلوم بشه   تير مرامت خورده به قلبم رضايت بي رضايت به اندازه ي گريه ي گنجشك دوست دارم*فكر نكن كمه*چون گنجشك وقتي گريه ميكنه* *ميميره*
پاسخ
 سپاس شده توسط m.abdollahi ، D-:
بااندیا موافقم
چی بگم اول تو بگو
پاسخ
مرسیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دوبــــــار کناره آب زیر ستـــــاره هایــــــیم
خوشحال از اینکه تو بهترین سه ماه سالیم
تـنها مشـکـل ایـنه که تـحت فــــشـار خوابیـم
همــــه چی عالیــــه اما اگــــــــه بذاره پایـی
...

پاسخ
نمیدونم چرا بعضیا خیلی دلشونن میخواد ثروتمند باشن ولی من هیچ وقت دلم نخواسته
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Rainbow زندگی عجیب صاحب رکورد بلندترین ناخن دنیا (تصاویر)
  خونه ی مادر بزرگه
  بیایید این همه بی رحمانه رفتار نکنیم...............
  اگر من مخترع بودم ... ( زیبا ترین انشای دنیا! ) ♥ ♥ ♥
  غمگین ترین جمله دنیا!!
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  مادر....داستانی بسیار غم انگیز!!!!
  داستان به دنیا اومدن سید پوتین
  14 چهره مشهور دنیا هنگام مرگ چه گفتند؟
  سخت ترین سوال دنیا اگه کسی بتونه جواب بده سپاس میشه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: