نظرسنجی: به نظرشما هری و مایلی باهم دوست میشن؟
این نظرسنجی بسته شده است.
اره
40.00%
6 40.00%
نههههههههههههههههههههه.ایشالا
60.00%
9 60.00%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه خبر بد واسه دایرکشنرها.........

خب ماجرا از اونجایی شروع شد که ...

اگه یادتون باشه بعد از اجرای مایلی در VMA هری هر از گاهی به کاری که مرتبط با مایلی باشه رو انجام میداد مثلا با مایلی عکس گرفت .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://assets7.gcstatic.com/u/apps/asset_manager/uploaded/2013/32/miley-cyrus-and-harry-styles-teen-choice-awards-2013-1376298653-custom-0.jpg

یا تو کامنتاش و عکساش یه سری اداهای مایلی رو در می آوُرد و حتی تو هالویین لباس مایلی رو پوشید و با صدای بلند تو خیابون We Can't Stop رو گوش میداد و ...

تا اینکه هری به مایلی پیامی فرستاد و ازش پرسید که آیا از دستش ناراحته یا نه ؟ و مایلی هم گفت نه ! و از اون موقع به بعد دیگه هِی بهم text میفرستند . هم چنین هری از مایلی پرسیده :" میشه من گاهی اوقات بیام و با مازاراتیت (Mazerati) رانندگی کنم ؟" و هم چنین یادآور شده که هر دوشون الان مجردن !

خب این آخره هفته مایلی برای اجراش در Xfactor میاد انگلستان و پسرا هم دیگه تورشان تموم شده و چند وقته که به خونه برگشتن ! باید ببینیم چی پیش میاد :|

در ضمن هنوز خوده هری و مایلی هیچی نگفتن پس لطفا زانوی غم بغل نگیرید شاید همه اینا شایعه ای بیش نباشه !

اما اگه هری با مایلی دوست بشه من خودمو میکشم:rum:elecudop336cry2cry2cry girlcry girl
یه خبر بد واسه دایرکشنرها......... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، samira malik ، "K!nd~G!Яl" ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، مبینافرزین ، sara mehrani ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، elmira12 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، hanieyh ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، MOHSENEBRAHIMI ، سیما سارا
آگهی
اولین بار این خبر رو همکلاسیم داد...

بنده خدا جِلِز و وِلِزِش بلند شده بود بخار میکرد...

ولی خوب اگه هرکدوم از دایرکشنر ها توپ مخرب رو میخوند

و توش مث مایلی بود

هری ازش خوشش میومد|:
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ~KiAηA~
وای اگه این اتفاق بیفته دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارمcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، yasaman.a ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خدا کنه شایعه باشهcryingcryingudo
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
مایلی از آخــر یکی از پسرا رو از رآه به در میکنه

داره زیادی دور و بر وان دی میچرخهــ...
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خدا بکشتش ایشالا .من از طرفدارای مایلی بودم اما حالا ازش متنفرم.واسه هری من تور پهن کردهcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
هری خییییییییییلی نامردی اگه بلاهاش اف شیییییییییییییییییی
نامرد...cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
جاش این جا نیست بسته شد
پاسخ
وای نه!از مایلی متنفرم!خیلی ازش بدم میاد،هری این کار رو نکن!خداکنه شایعه باشه!واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای!نه!من خودکشی میکنم!
پاسخ
چه قد هم به هم میانBig Grin
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان