امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس درد دل با خدا

Heart 
نقل قول:
اس ام اس درد دل با خدا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس درد دل با خدا 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس درد دل با خدا : جملات بسیار زیبا با موضوع درد دل با خداوند برای شما قرار داده ایم ، یادتان باشد که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداوند همیشه هست.برای دیدن اس ام اس ها به ادامه مراجعه کنید.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

خداوندا، خداوندا !!! قرارم باش و یارم باش … جهان تاریکی محض است !!! می‌ترسم ، کنارم باش …

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

عشــق به خــدا تنهــا عشقــی اســت کــه از دو طرفــه بودنــش اطمینــان کامــل داریــد …!

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

زندکی حکمت اوست یک برکش را تو ورق خواهی زد مابقی را سرنوشت

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

اعتقاد به خداوندی که هیچ نقشی در زندگی ندارد .اعتقاد نیست بلکه نوعی پدیده ی درونی ست به نام تشریفات روانی علامه جعفری

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

خدایا… ” تـــــــــــــــــو ” آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی….

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

بزرگترین آزمون ایمان زمانی است که آنچه که می خواهید را بدست نمی آورید، با این حال قادرید بگویید: خدایا شکرت

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

هیچ گنجی بی دد و بی دام نیست جز به خلوتگاه حق آرام نیست مولوی

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

خدایا … ما دنیا رو به خودمون غل و زنجیر کردیم، ولی آزادی و پرواز توقع داریم …

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

آن کس که تو را شناخت جان را چه کند فرزند و عیال و خانمان را چه کند دیوانه کنى هر دو جهانش بخشى دیوانه تو هر دو جهان را چه کند

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

خدایا حواس من را به سمت لحظه هایی که تو را فراموش میکنم پرت کن تا حواسم همه اش تنها و تنها برای تو باشد

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

آن خدایی که من می شناسمش شب منتظراست برخیزی برای نماز شب تاخلوتی عاشقانه کند باتو

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

دوستش دارم بزرگیش را، سکوتش را، عظمتش را، اُبهتش را، تنهاییش را، حکمتش را، صبرش را، و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن! خدا را میگویم…

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

خالق ما بهشتی دارد نزدیک و زیبا دوزخی دارد ب گمانم کوچک و بعید و در پی دلیلی ست ک ببخشد مارا گاهی ب بهانه یک (دعا) در حق دیگری… شاید حالا آن لحظه بی دلیل باشد

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

کاش ، به همان اندازه ای که از حرف مردم میترسیم …، از تو می ترسیدیم … که اگر اینگونه بود دنیای ما دنیای دیگری بود ، و آخرت ما آخرت دیگری … کاش …

.

.

.
اس ام اس درد دل با خدا

SMS God

خدایا گهگاه از مشکلات زندگی خسته میشوم و معرفتم کمرنگ میشود ،مگذار بسبب خستگیهایم ،عزیزانی را که دریایی از معرفتند لحظه ای فراموش کنم ،به یادتم همیشه
اس ام اس درد دل با خدا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط کیان444 ، shawkila
آگهی
عالی بود داداش دمت گرمHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
اس ام اس درد دل با خدا 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان