امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عصرها با این اسنک‌ها سرگرم باشید

#1
خوردن اسنک در میان وعده های اصلی غذا باعث می شود تا فرد خیلی گرسنگی را احساس نکند و وقتی پشت میز می نشیند از فرط گرسنگی غذای زیادی نخورد که بعدش هم نتواند تکان بخورد.

اما نوع میان‌وعده ای که انتخاب می کنید نیز مهم است. به همین دلیل، ما در اینجا هفت نوع اسنک خوشمزه، سالم و مقوی را برایتان آموزش داده ایم. امید که موردپسند واقع شوند.

سالمون دودی با تُست شوید و موسیر

• تعداد: 20 عدد

مواد لازم

• 280 گرم ورقه های نازک ماهی سالمون دودی
• دو قالب کره
• یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش
• 31.5 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
• نصف پیمانه موسیر تا پیازچه تازه خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• 1.5 قاشق غذاخوری سس خردل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک عدد نان باگت بزرگ

عصرها با این اسنک‌ها سرگرم باشید 1
طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. نان‌ باگت را با ورقه های نازک 6 میلی‌متری برش دهید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2. کره، پوست لیمو، موسیر (یا پیازچه)، خردل، شوید، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. البته پیش از مصرف باید آن را چند دقیقه ای در دمای اتاق قرار دهید.

3. برای سرو این اسنک، یک لایه ضخیم از مخلوط کره را روی نان ها بمالید و روی آن، یک ورقه سالمون دودی بگذارید. آنها را به زیبایی در ظرف بچینید و سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان