امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علی فتح الله زاده : کی روش در حد من نیست.

Exclamation 
این واسه اونایی که این جوری دوست دارن :
علی فتح الله زاده : کی روش در حد من نیست. 1
این هم متنش :
کارلوس کروش، سرمربی تیم ملی در یک برنامه تلویزیونی سفره دلش را باز کرد و حرف‌هایی علیه فدراسیون فوتبال، امیرقلعه‌نویی، علی فتح‌ا...زاده و کرانچار و مسوولان باشگاه سپاهان به زبان آورد که این اظهارات واکنش‌های متفاوتی را از سوی آنها به همراه داشت.
فتح‌ا...زاده که از حرف‌های کروش به شدت ناراحت بود بلافاصله نسبت به این حرف‌ها واکنش نشان داد و گفت: «کروش در سطح من نیست که بخواهم جوابش را بدهم. من مدیرعامل یک باشگاه 30 میلیون نفری هستم و کروش باید بداند که نباید در مورد مدیرعامل یک تیم محبوب اینطور صحبت کند. به موقع سرمربی ما در مقام پاسخ به اظهارات کروش برمی‌آید. کروش بداند که ما هم 30 میلیون هوادار داریم. من به‌عنوان مدیرعامل استقلال محبوب باید وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهم و از تیم خودم دفاع کنم. از هیچ کسی هم در این راه هراسی ندارم. من از کار خودم دفاع می‌کنم. احتمالا کروش ترسیده که اینطور صحبت می‌کند. او می‌بیند زمین سفت است و می‌خواهد برای خودش شریک جرم پیدا کند ولی به آقای کروش می‌گویم من تا آخر ایستاده‌ام.»
 فتح‌ا...زاده مدعی است او نیز به مانند همه نگران وضعیت تیم ملی است اما برخورد کروش با آنها جالب نیست: «ما هم نگرانی داریم ولی در هیچ کجای دنیا سرمربیان تیم ملی از یک سال مانده به جام جهانی اعصاب باشگاه‌ها را خرد نمی‌کنند ولی سرمربی تیم ملی ما از 6 ماه قبل اعصاب ما را به هم ریخته است.»
فتح‌ا...زاده با پیش کشیدن مشکلاتی که خودش در استقلال دارد به حرف‌هایش ادامه داد: «به آقای کروش بگویید در هیچ کجای دنیا هم مدیران عامل دغدغه مالی ندارند و همه چیز برایشان مهیا است. امیر قلعه‌نویی خودش مربی است و سرمربی تیم ملی بوده و خواهد بود پس او جواب کروش را به وقتش می‌دهد.»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی فتح الله زاده : کی روش در حد من نیست. 1
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩
آگهی
نخیر تو در حد کی روش نیستی! Dodgy
من در رفاقت این گونه ام :
پایدار تا « پایِ دار » ... !

کانون هواداران کریس رونالدو در فلشخور

http://www.footballars.blogfa.com

http://www.flashkhor.com/forummember.php?action=profile&uid=91406
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  علی‌ قلی‌زاده تقدیم به آرین روبن!
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  قلی‌زاده با پاس گل فیکس شد
  عمران‌زاده: در این شرایط سخت آماده هستیم
  عباس‌زاده منتظر درخشش در یک جام جدید(عکس)
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  گل‌محمدی: اینجا شرایط خوب نیست اما ما بردیم!
  اظهارات جالب شجاع خلیل زاده؛ همین مردم صد تومان می‌دهند تا خانه بخرم
  این رونالدو در یوونتوس ماندنی نیست (عکس)
  واکنش عجیب شجاع خلیل‌زاده نسبت به بوسیدن لوگو

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان