امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پله : دوست دارم با کریس رونالدو هم تیمی باشم! نه لیونل مسی ...

تصویری :
پله : دوست دارم با کریس رونالدو هم تیمی باشم! نه لیونل مسی ... 1

متن کامل :

پله، اسطوره فوتبال برزیل در تازه‌ترین اظهارنظر خود گفت که کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن سال 2013 جهان بالاتر از لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا قرار گرفته است.
پله با مقایسه رونالدو و مسی و بیان اینکه مهاجم پرتغالی 14 گل بیشتر از مسی در لالیگا به ثمر رسانده، اظهار داشت: «فکر می‌کنم بدون هیچ شکی مسی در دو سال قبل با شرایط بسیار خوبی که داشت، بهترین بازیکن جهان بود. او پنج سال بهترین بازیکن قاره اروپا بود اما در طول دو سال گذشته و امسال با مصدومیت‌های زیادی مواجه بوده و کمتر توانسته به میدان برود. در سوی مقابل رونالدو در سال‌های قبل روند رو به رشدی از خود نشان داده و الان بهترین بازیکن اروپا است. فکر می‌کنم در حال حاضر رونالدو بدون هیچ شکی بهترین فوتبالیست جهان است.»
اسطوره فوتبال برزیل عنوان کرد که بازی در کنار هر کدام از این بازیکنان هیجان انگیز است اما از او سوال شد ترجیح می‌دهد کدام یک از آنها به صورت قرضی هم تیمی‌اش در سانتوس باشد که با رای دادن به رونالدو گفت: «مسی همان کاری را انجام می‌دهد که من در زمان حضورم در سانتوس انجام می‌دادم، یعنی حرکت از عقب به سمت دروازه حریف. رونالدو بیشتر از او در مقابل دروازه حضور دارد، بنابراین فکر می‌کنم او بازیکنی مهم‌تر از مسی است؛ چون بازیکنی است که گل‌های زیادی مقابل دروازه حریفان می‌زند. دوست دارم با مسی رقابت کنم، چون شیوه بازی هر دوی ما در زمین مثل هم است. به نظرم حضور رونالدو در تیم سانتوس زمان من انتخاب بهتری خواهد بود.»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پله : دوست دارم با کریس رونالدو هم تیمی باشم! نه لیونل مسی ... 1
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink مسی هتریک ملی بهتری از رونالدو داره!!!
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  رنار: باور دارم که عربستان به جام جهانی می‌رود
  همسر رونالدو در بیمارستان آلمانی‌ها بستری شد
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  مسابقات WWE | کریس جریکو vs دین امبروز - اکستریم رولز ۲۰۱۶
  رونالدو اشتباه بزرگش را تکرار کرد
  یوونتوس جانشین رونالدو را پیدا کرد
  تصمیم بزرگ کریستیانو رونالدو لو رفت (عکس)
  هم تیمی میلاد عبادی پور از اسکرا جدا شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان