امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خدا وبنده هاش بیا بخون بعدش هرچی خواستی بگو حتی فحش

خدا نیگاه نمیکنه چقدر تافت یا ژل مو به سرت میزنی چقدر آرایش میکنی چه لباسی میپوشی چه رنگی می پوشی نیگاه نمیکنه که قدت چقدره نگاه نمیکنه که شغلت چیه کس وکارت کی ان کفشی که می پوشی چیه رنگ ناخن ات چه رنگیه خدا و......خدا به هیچکدومخش نگاه نمیکنه وبه حساب نمیاره فقط می ببینه چقدر معرفت داشتی وصادق بودی در برابرش و چقدر نوکر وچاکرش بودی وبه حرفاش عمل میکردی آره عزیزم خدا نگاه نمیکنه یخه لباست تا ته بسته هستش یا بازه شلوار لی که می پوشی آبی یا قرمزه یا جنسش از کتان یا اینکه پارچه ای خدا بنده هاشو اون طور که گفتم گلچین میکنه بعدش این تازه نصف راهه نصف راهه دیگه رو خدا نگاه میکنه که تو با بنده هاش چطور بودی اون وقته که میگیرتت پس فقط خدایی نباش هم خدایی باش هم مردمی نه مردمی که به اسمه و از پشت به اطرافیات ومردم خنجر میزنی تهمت میزنی ازشون دوری میکنی یا حتی باهاشون دشمنی داری یا قهری یا ....نمی دونم چقدر این حرفام روی شما تاثیر داشته نمی دونم چند نفرتون بهم فحش دادید نمی دونم چند نفرتون حرفامو قبول ندارید ولی این خلاصه تمامی حرفایی بود که من از روی ذهنیت ووتفکر خودم داشتم به انتخاب بنده های یکی و یدونه خدا توسط خودش آخرین جمله ام ببین چی بهت داده وچی خواسته به خواسته هاش توجه کن وعمل کن همین وبس راستی دوستان لطفا نظراتتون رو بگید حتی اگه فحش بود یاهرچزیه دیگه خلاصه هرکی یه حرفی ویه نظری داره دیگه شاید خیلیا با طرز فکرم مخالف باشن یا موافق
پاسخ
 سپاس شده توسط Fatemeh eli ، s.amiri ، نازنین* ، ρѕуcнσραтн ، I LOVE YOU FARHAD ، armin^ ، عاشق الکترونیک ، Ana Hita ، maysa72 ، xx_sina_xx ، شکوفه2 ، SEL♥♥♥ ، $maryam$ ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، ♫parmida♫ ، poorzoor ، mahdi207 ، rezaak ، Sara_h80 ، رها0 ، saeedrajabzade ، | NEON DEMON | ، Iran Girl ، ຖēŞค๑໓ ، ♥ سارا ♥ ، خخخخ ، رجب 12354 ، zaz
آگهی
عالیییییییییی
پاسخ
 سپاس شده توسط عاشق الکترونیک
موافقمSmile
Sami_tzd
پاسخ
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، عاشق الکترونیک ، masih joon
دمت گرم
ای نارفیق.. به کدامین گناه ناکرده.. تازیانه می زنی بر اعتمادم زیر پایم را زود خالی کردی . سلام پر مهرت را باور کنم.یا پاشیدن زهر خیانتت را؟؟؟خدا وبنده هاش بیا بخون بعدش هرچی خواستی بگو حتی فحش 1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
حوصله خوندن ندارم ولی مرسیBig Grin
خدا وبنده هاش بیا بخون بعدش هرچی خواستی بگو حتی فحش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، عاشق الکترونیک ، Ana Hita
داداش حق با تو هستشSmileSmile
هرکی فحش دادا با من طرفهAngry
دنیا چه بی انصاف است تا به من می رسد بدبختی هارا روی من می اندازد
پاسخ
ممنون خیلی قشنگ بود
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

پاسخ
موضوع تأثیر گذاری بود

من الان تحت تأثیرم
پاسخ
 سپاس شده توسط عاشق الکترونیک ، Ana Hita ، aliasghar207
من موافقم
عالی بود
پاسخ
(06-02-2014، 12:56) اقا راست میگی منم قبول دارم که خدا به ما توجه نداره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نیگاه نمیکنه چقدر تافت یا ژل مو به سرت میزنی چقدر آرایش میکنی چه لباسی میپوشی چه رنگی می پوشی نیگاه نمیکنه که قدت چقدره نگاه نمیکنه که شغلت چیه کس وکارت کی ان کفشی که می پوشی چیه رنگ ناخن ات چه رنگیه خدا و......خدا به هیچکدومخش نگاه نمیکنه وبه حساب نمیاره فقط می ببینه چقدر معرفت داشتی وصادق بودی در برابرش و چقدر نوکر وچاکرش بودی وبه حرفاش عمل میکردی آره عزیزم خدا نگاه نمیکنه یخه لباست تا ته بسته هستش یا بازه شلوار لی که می پوشی آبی یا قرمزه یا جنسش از کتان یا اینکه پارچه ای خدا بنده هاشو اون طور که گفتم گلچین میکنه بعدش این تازه نصف راهه نصف راهه دیگه رو خدا نگاه میکنه که تو با بنده هاش چطور بودی اون وقته که میگیرتت پس فقط خدایی نباش هم خدایی باش هم مردمی نه مردمی که به اسمه و از پشت به اطرافیات ومردم خنجر میزنی تهمت میزنی ازشون دوری میکنی یا حتی باهاشون دشمنی داری یا قهری یا ....نمی دونم چقدر این حرفام روی شما تاثیر داشته نمی دونم چند نفرتون بهم فحش دادید نمی دونم چند نفرتون حرفامو قبول ندارید ولی این خلاصه تمامی حرفایی بود که من از روی ذهنیت ووتفکر خودم داشتم به انتخاب بنده های یکی و یدونه خدا توسط خودش آخرین جمله ام ببین چی بهت داده وچی خواسته به خواسته هاش توجه کن وعمل کن همین وبس راستی دوستان لطفا نظراتتون رو بگید حتی اگه فحش بود یاهرچزیه دیگه خلاصه هرکی یه حرفی ویه نظری داره دیگه شاید خیلیا با طرز فکرم مخالف باشن یا موافق

(06-02-2014، 12:56) اقا راست میگی تازه اگه خدا مارو دوست داره چرا دعاهامون رو انجام نمیده نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان