امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 روش موثر برای افزایش بازدید و ترافیک سایت

#1
هدف شما از راه اندازی یک سایت یا وبلاگ اینترنتی چیست ؟ آیا فقط صرفا به خاطر مد بودن یا کلاس داشتن ، سعی در ایجاد یک وبلاگ برای خود می کنید ؟ یا اینکه از همان ابتدا به جنبه درآمدی سایت های پربازدید نگاهی انداخته و به خود گفته اید که چرا من به این درآمد ها دست پیدا نکنم ؟ پاسخ به این 3 بسیار ساده است.

اما مهم ترین بحث و جنبه طراحی و ایجاد یک سایت یا وبلاگ ، جذب بازدید کننده و کاربران بیشتر از طرف موتورهای جستجو و سایت های لینک دهی مانند شبکه های اجتماعی است. ترافیک و بازدید یک وب سایت ، یکی از امور ضروری و بسیار حیاتی برای زنده نگه داشتن آن است. همه ما می دانیم که بازدیدکننده های سایت ، رکن اساسی سرپا نگه داشتن آن هستند و یک مدیر خوب باید در جهت ثابت نگه داشتن آنها به صورت مستمر و مداوم ، تلاش بسیاری انجام دهد.

خوب چه کار کنیم که بعد از مدتی از فعالیت سایتمان ، بازدید کننده مناسب و تقریبا ثابتی را برای وب سایت خودمان جذب کرده و مورد اعتماد آنها واقع شویم ؟

جواب این سوال را امروز در این پست به عنوان یک مطلب آموزشی درباره چگونگی افزایش بازدید سایت و وبلاگ برای شما بازگو می کنیم که امیدوارم بتواند در جهت بهبود وضعیت سایت و بازدید کننده های شما مفید واقع شود.

1- کامنت و نظر دادن در دیگر سایت ها

بعد از مدتی که از راه اندازی سایتتان گذشت و مطالب خوب و مفیدی را در آن قرار دادید ، نیاز دارید تا به سایت های هم موضوع و همسوی خود مراجعه کرده و مطالب آنها را با دقت خوانده و در انتها هم نظر و کامنت خوبی در مورد آن مطلب ارائه کنید و این نظر می تواند یک تشکر یا یک سوال و حتی ایرادات موجود در مطالب باشد. با این کار امکان قرار دادن لینک مستقیم سایت خود را در هنگام نظر دادن خواهید داشت و کاربران آن سایت که نظرات را دنبال می کنند ، با دیدن نظر شما و کلیک کردن بر روی نام شما به سایتتان هدایت شده و اگر مطالب و پست های خوبی در سایت منتشر کرده باشید ، یکی از مشتری های شما خواهند شد و حتی شما را بوکمارک خواهند کرد. پس با نظر دادن در سایت ها و وبلاگ های دیگران به صورتی هدفمند ، تبلیغ سایت خود را به رایگان انجام دهید .

2- نوشتن مطلب و پست میهمان

در بین مدیران سایت های خارجی ، ارائه مطالب اختصاصی برای سایت های دیگران و حتی سایت های رقیب بسیار پر رونق است. این موضوع جدیدا هم در بین سایت ها و وبلاگ های پربازدید در ایران به چشم می خورد که نوید خوبی برای رشد فضای آنلاین در وب فارسی خواهد بود.

شاید با خود فکر کنید که چرا مطلبی را که می توانم در سایت خود منتشر کنم را باید در سایت رقیب قرار دهیم. در کوتاه مدت این جواب درست است ، اما در دراز مدت و با کمی صبر و حوصله و ارسال مطالب میهمان برای دیگر سایت ها ، خواهید دید که بعد از مدتی کاربران ثابتی را که مشتاق مطلب میهمان شما در دیگر سایت ها شده اند را به طرف خود جذب کرده اید. این مسئله به این دلیل است که در انتهای مطالب شما ، نامتان و لینک سایت شما ذکر خواهد شد و کاربران با مطالعه پست شما تا انتهای مطلب آمده و با نام شما و لینک سایت شما هم آشنا خواهد شد.

3- محتوا و دورن مایه مطالب

هر فردی با ایجاد یک سایت یا وبلاگ باید در روز یا هفته چندین ساعت را برای منتشر کردن مطالب در سایتش صرف کند. پس چه بهتر که با دقت فراوان و با وسواس بیشتری نسبت به ارسال پست های خود توجه کند. شاید این جمله را شنیده باشید که ” محتوا پادشاه است ” ، بله درسته ، مطالب و محتوای سایت به عنوان شاهرگ و قلب تپنده یک سایت و وبلاگ است که وظیفه احیا و بالا کشیدن سایت را در بین موتورهای جستجو و کاربران بر عهده دارد.

پس مثل تمام سایت های دیگر که از مطالب دیگران کپی کرده ، عمل نکنید و محتوا و مطلب های جدید و تازه که دست رنج خودتان است را منتشر کنید. این مطالب می تواند یک خودآموز ، راهنما ، مصاحبه ، مطالب مناسبتی و حتی یک آموزش مبتدی باشد. در واقع در مورد چیزهایی بنویسید که خودتان آنها را می دانید و یا امتحان کرده اید و اصلا هم نیازی به استفاده از کلمات بزرگ و کتابی نیست .

4- کتاب و فایل های رایگان

نه تنها در ایران بلکه در سرتاسر وب ، کتاب های الکترونیکی رایگان جای خود را در بین کاربران باز کرده اند. پس چرا شما از این موضوع استفاده نکنید! هم اکنون شروع کنید و یک بحث یا مطلب آموزشی را انتخاب و ان را در قالب یک کتاب الکترونیکی در وبلاگ یا سایت های دیگران منتشر کنید. حتی می توانید مطالب و پست های مرتبط با هم را که در سایت خود قرار داده اید را در قالب یک کتاب PDF انتشار دهید.

اگر هم در زمینه طراحی وب سایت یا فایل های گرافیکی و فتوشاپی مهارت کافی دارید ، انتشار یک فایل PSD یا AI و یا یک قالب سایت یا وبلاگ می تواند بازدید کننده ثابتی را روانه سایت شما کند. هم چنین می توانید با قرار دادن فایل های رایگان یا بسته های گرافیکی مثل آیکون ها ، لگوها ، فونت ها و غیره نیز کاربران مناسبی را جذب خود نمایید.

5- مسابقه و جایزه

شاید هر روز شاهد این ماجرا باشید که در تلویزیون یا در بین بانکها یا موسسات دیگر ، جوایز و هدایایی با شرایط خاص به مشتریان اهدا می شود. پس شما هم از این موضوع الهام گرفته و یک مسابقه با جوایز خوب و در حد توانتان برای کاربران در قالب یک پست و به صورت قرعه کشی ایجاد کنید. مثلا چندی پیش سایت گویا آیتی مسابقه ای در مورد ” بررسی ۵ مرورگر وب دنیا ” با جایزه ایجاد کرده بود که با استقبال و بازدید و کامنت های خوبی روبرو شد.

6- چند رسانه ای صوتی و تصویری

مطمئنا شما هم با سایت های یوتیوب یا ویمئو آشنایی دارید. بسیاری از مدیران سایت ها و وبلاگ های مطرح برای جذب بازدید کننده از این سایت های اشتراک گذاری ویدیو و فیلم ، به نحو شایسته ای استفاده می کنند. شما هم می توانید یک ویدیو یا یک آموزش خوب و کاربردی در مورد هر چیزی که در آن تبحر دارید ، ساخته و در سایت خود و سایت های اشتراک گذاری ویدیو مثل آپارات که ایرانی هم هست ، منتشر کنید. با این کار و با قرار دادن نام سایت و لوگوی خود روی فیلم ها ، می توانید بازدید کننده خوب و ثابتی را جذب سایت کنید.

البته می توانید به جزء ویدیو و فیلم های آموزشی ، از پادکست ها و فایل های صوتی نیز بهره ببرید. مثلا با وبلاگ نویس های برتر ایرانی مصاحبه کنید و یا در مورد موضوعی که دوست دارید دیگران هم بدانند بحث کنید و در سایت خود منتشر نمایید.

7- شبکه ها و رسانه های اجتماعی

در حال حاضر رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک ، توییتر ، گوگل پلاس که به عنوان شبکه های اجتماعی پرطرفدار در بین کاربران هستند ، برای افزایش ترافیک وب سایت و وبلاگ مورد استفاده قرار می گیرند . پس شما هم یک اکانت در این سایت ها ساخته و مطالب و پست های خود را در آنها منتشر کنید.

همچنین آیکون و نشان مخصوص شبکه های اجتماعی را که باعث اشتراک گذاری مطالب شما در این سایت ها از طرف کاربرانتان می شود را فراموش نکنید. از دکمه های Like فیس بوک ، توییتر ، گوگل پلاس نیز برای ایجاد مکانی برای محبوب کردن پست هاییتان در سایت استفاده کنید.

در تالارهای گفتگو و فروم های پربازدید عضو شوید و در بحث ها و اشتراک مطالب در آنها سهیم باشید . زیرا در بیشتر فروم ها می توان نام سایت و لوگو سایت را در امضای آخر مطالب قرار داد و از آنجا هم کاربران خوبی را جذب نمود.

در سایت های پرسش و پاسخ مثل سایت داناترین نیز می توانید فعالیت کرده و پاسخ کاربران دیگر را با معلومات خود بدهید و همچنین لینک سایت خود را معرفی و از آنها نیز کاربران ثابت و همیشگی را نصیب سایت خود نمایید.

8- بهینه سازی و سئو سایت

در مورد بهینه سازی سایت که موارد بسیاری را باید رعایت و از استانداردهای جدید برای ساخت سایتتان استفاده کنید. اما ذکر چند نکته خالی از لطف نیست.

اینکه در ابتدای ساخت سایت سرعت را همیشه به عنوان اولین گزینه در راس قرار دهید و قالب و تم سایت و وبلاگتان را با اصول استاندارد طراحی و پیاده کنید. هم چنین انتخاب یک هاست مناسب هم می تواند در افزایش سرعت بارگذاری و لود صفحات وب شما موثر باشد.

دومین مورد اینست که قالب و تم سایت خود را با اکثر مرورگرهای رایج مثل کروم ، فایرفاکس ، اپرا ، اکسپلورر ، سافاری و غیره ، مچ و تست کنید تا کاربری که با مرورگر خاصی به سایتتان رجوع می کند بتواند از مطالب به شکلی مناسب استفاده کند و از سایتتان خارج نشود.

سومین مورد هم اینکه ، از فضاهای سفید و نوارهای کناری سایتتان ” Sidebar ” استفاده مفید را ببرید و باکسی برای مطالب برتر ، آخرین مطالب ، پرطرفدارترین مطالب و غیره در آن بگنجانید ، تا کاربر بتواند با خواندن عناوین آنها به پست های مورد علاقه اش برسند و به نسبت بازید شما هم بالاتر رود.

چهارمین نکته در این مورد هم اینست که در بین مطالب و در بین پاراگراف های خود ، سعی کنید تا به مطالب قدیمی تر و مرتبط با مطالب جدید لینک بدهید که مطمئن باشید Page View یا بازدید صفحات شما بسیار بالاتر خواهد رفت.

و پنجمین مورد هم اینکه ، سایت خود را با یک طراحی اصولی و حرفه ای بالا بیاورید. یک طراحی خوب و مناسب که با استانداردهای عالی و رعایت نکات طراحی در آن ایحاد شده باشد ، می تواند کاربران را در محیط سایت نگه داشته و به خواندن مطالب تشویق کند.

9- استفاده از RSS و خبرنامه

اگر دارای یک سایت یا وبلاگ هستید ، باید یک آیکون یا لینک مخصوص فید یا RSS مطالب خود در سایت داشته باشید. این امکان به کاربران توانایی عضو شدن در فید مطالب و سایت شما را می دهد و با این کار کاربران به صورت همیشگی ، پست ها و مطالب شما را در قالب یک فید که بدون قالب و تم سایت شماست مرور می کنند.

همچنین در سایت باکسی را برای خبرنامه سایت قرار دهید. به عنوان مثال در فیدبرنر ” Feedburner ” عضو شوید و لینک خبرنامه خود فیدبرنر را در سایتتان منتشر کنید تا کاربران با عضویت ایمیل در آن ، بتوانند از طریق ایمیل مطالب شما را مطالعه کنند.

10- بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو

در ابتدای راه اندازی سایت خود نیز در یکی از آمارگیرهای مطرح مانند گوگل آنالیتیک ثبت نام کرده و سایت خود را در آن اضافه کنید تا بعد از مدتی به شما آمار بازدیدهای سایتتان را نمایش و گزارش دهد. با این گزارشات مطلع خواهید شد که درصد بسیاری از بازدیدکننده های شما از موتورهای جستجو وارد سایتتان می شوند. پس سعی کنید سایتتان را برای آنها نیز بهینه کنید. چگونه ؟

یکی از راه های جذب مخاطب از طریق موتورهای جستجو ، ایجاد مطالب بخصوص و جدید برای سایتتان است که موتورهای هوشمند جستجو مانند گوگل ، این مطالب را یافته و کاربران مخصوص به آن مطلب ها را روانه سایت شما می کنند. پس محتوا به نوعی پادشاه سایت شماست.

دومین مورد اینست که از کلمات کلیدی مناسب و خوب و مرتبط با موضوعات خود استفاده کنید . سعی نمایید از کلمات کلیدی تک کلمه ای بپرهیزید و کلمات دو کلمه ای یا سه کلمه ای را انتخاب کنید. این مورد نیز در درباره تگ ها و برچسب هایی که در انتهای مطالب قرار می گیرند نیز صادق است و حتی المقدور از 3 تا 5 تگ مرتبط با مطالب که بتواند مطالب سایت شما را به هم مرتبط کند ، استفاده کنید.

در نوشته های خود از تصاویر و عکس های کم حجم و با کیفیت و مرتبط با مطالب استفاده کنید تا کاربران و هم چنین موتورهای جستجو با مطالب شما بیشتر تعامل نمایند و از موتورهای جستجوی عکس نیز بازدید کننده خوبی را جذب نمایید.

مورد دیگر اینست که جدیدا با روی کار آمدن پاندای گوگل ، سبکی و حجم صفحات وب نیز در روند بهبود سایت در موتورهای جستجو نیز به یکی از ارکان اساسی تبدیل شده است و موتورهای جستجو به سایت های سبک بیشتر اهمیت خواهند داد.

در آخر هم یادتان باشد که نقشه سایت را فراموش نکنید.

11- تبلیغات و روش های دیگر

تبلیغات به عنوان یکی از بهترین روش های جذب بازدید کننده در سراسر وب شناخته می شود. پس شما هم با هزینه کردن برای یک بنر، تبلیغ متنی ، تبلیغ رپورتاژ ، می توانید کاربران بیشتری را از این طریق جذب کنید. البته تبلیغات فقط تبلیغات پولی نیست ، بلکه می توان از طریق چاپ کارت ویزیت و درج نام سایت در آن و ارائه آن به دوستان و آشنایان یا همکاران ، در جهت جذب آنها برای استفاده از سایتتان نیز کوشا باشید.

اکنون موبایل ها و تبلت ها از کامپیوترها نیز پراستفاده تر شده اند و شما با طراحی سایتتان برای دستگاه های الکترونیک همراه ، می توانید کاربرانی که از این وسایل استفاده می کنند را جذب استفاده از سایت خود کنید.

موفق باشید ..

منبع : وب هاب
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معرفی سایت ttsmaker
  آموزش سئو سایت
  نحوه تشخیص سایت نیم بها با LinkIrani.ir
  آموزش مخفی کردن آخرین بازدید اینستاگرام
  • سایت‌های کاربردی گوشیت۴
  معرفی_سایت / سایت همه‌فن‌حریف برای تبدیل فایل‌ها!
  معرفی سایت حذف صدای خواننده
  معرفی چند سایت گوگل برای فونت
  مشکل و علت دیر ایندکس شدن مطالب سایت در گوگل و رفع مشکلات آن (بخش دوم)
  مشکل دیر ایندکس شدن مطالب سایت در گوگل و رفع مشکلات آن (بخش اول)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان