امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاسخ رد توماس مولر به بارسلونا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ رد توماس مولر به بارسلونا 1

توماس مولر از بازیکنانی است که در روزهای اخیر شایعه‌های زیادی درباره علاقه بارسلونا به جذب او به گوش رسیده است و حتی رسانه‌های اسپانیایی نوشتند که بارسلونا به این بازیکن جوان ملی پوش پیشنهاد داده است.

مولر که سهم بسزایی در قهرمانی بایرن در فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا داشت، تاکید کرد که اصلا در اندیشه جدایی از بایرن مونیخ نیست. او گفت: هیچ پیشنهادی از بارسلونا به من داده نشده است. همه آنچه دراین‌باره گفته می‌شود شایعه و بی‌اعتبار است. در بایرن روزهای خوبی را پشت سر می‌گذارم و دلیلی برای جدایی نمی‌بینم.

او افزود: حتی اگر پیشنهادی به من داده شود، از بایرن نمی‌روم. برای من تیمی بهتر از بایرن وجود ندارد. در سال‌های اخیر پیشنهادهای زیادی داشته‌ام اما همه آنها را به خاطر بایرن رد کرده‌ام؛ چرا که تیمم را دوست دارم و اصلا به جدایی از آن فکر نمی‌کنم.

مولر که گل دوم بایرن مونیخ را در دیدار برابر آرسنال در دور رفت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند، در پایان سخنان خود گفت: می‌خواهم با بایرن به افتخارات زیادی دست یابم. هنوز در آغاز راه هستم و انگیزه زیادی برای کسب جام‌های متعدد دارم. می توانم در بایرن به آنچه آرزویش را دارم، برسم.
پاسخ رد توماس مولر به بارسلونا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  واکنش آگوئرو به شایعه جدایی از بارسلونا (عکس)
  مخالفت هافبک ناکام با جدایی از بارسلونا
  ستاره برزیلی بارسلونا راهی میلان می شود؟
  افشای مبلغ مورد نظر بارسلونا برای بازگرداندن نیمار
  توماس توخل: گل پورتو دیوانه وار بود
  بارسلونا، متهم ردیف اول شب تلخ هلندی ها در آتاترک! (عکس)
  پایان کار کومان؛ افشای نام مربی فصل بعد بارسلونا
  پاسخ سخنگوی استقلال به ادعای سرمربی پرسپولیس
  من رئیس شوم ژاوی رهبر بارسلونا می شود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان