06-03-2014، 16:47
ران مرغ
سوخاری
همراه با سس ماست
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.
پنیر
پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم ....
ران مرغ سوخاری ,مرغ سوخاری,سوخاری
ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست
●
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد
▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل : به میزان لازم
▪ فلفل قرمز: یک دوم قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
▪
تخم مرغ
: ۲عدد
▪ پودر
سوخاری
: ۱ پیمانه
▪
پنیر
پارامسان : ۸۰گرم
▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد
▪ ماست : ۱ پیمانه
▪ روغن : به میزان لازم
● طرز تهیه :
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.
پنیر
پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ،
تخم مرغ
ها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه
تخم مرغ
آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر
سوخاری
می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.
● طرز تهیه سس ماست :
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
سوخاری
همراه با سس ماست
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.
پنیر
پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم ....
ران مرغ سوخاری ,مرغ سوخاری,سوخاری
ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست
●
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد
▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل : به میزان لازم
▪ فلفل قرمز: یک دوم قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
▪
تخم مرغ
: ۲عدد
▪ پودر
سوخاری
: ۱ پیمانه
▪
پنیر
پارامسان : ۸۰گرم
▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد
▪ ماست : ۱ پیمانه
▪ روغن : به میزان لازم
● طرز تهیه :
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.
پنیر
پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ،
تخم مرغ
ها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه
تخم مرغ
آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر
سوخاری
می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.
● طرز تهیه سس ماست :
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود.