امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت ماهی و پیاز

#1
مواد لازم برای چهار نفر:
كره سه قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده دو عدد

فیله ماهی دودی یا بخارپز بدون استخوان 200 گرم

تخم‌مرغ كمی زده شده شش تا هشت عدد

پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه و نمك به میزان لازم

طرز تهیه:

نیمی از كره را در تابه داغ كنید و پیاز را در آن بریزید تا طلایی شود. فیله ماهی خرد شده را به پیاز اضافه كنید و خوب هم بزنید.

سپس تخم‌مرغ های زده شده را درون تابه بریزید و هم بزنید. وقتی تخم‌مرغ‌ها كمی خودش را گرفت بقیه كره را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. نمك، فلفل و پیازچه را به آن افزوده و دوباره آن را مخلوط كنید.

به جای فیله ماهی دودی یا بخارپز می‌‌توانید از كنسرو ماهی استفاده كنید.
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

 ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

 از گُم شـבن نمے هــراـωــב..
 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان