امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

...حلوای شـــــیری...!

#1
این حلوا به لحاظ طعم و مزه به سوهان شباهت دارد. این تفاوت مزه هم فقط به خاطر استفاده از مقداری شیر خشك پرچرب در تركیب مواد آن است كه در زیر به تفصیل به روش پخت آن خواهیم پرداخت:

مواد لازم:
- آرد یك پیمانه

- شیر خشک پرچرب یك پیمانه

- روغن مایع یك پیمانه

- شکر یك پیمانه

- زعفران ساییده‌شده به مقدار لازم

-گلاب نصف پیمانه

روش پخت:
1- ابتدا شیره حلوا را درست كنید. برای این ‌كار یك پیمانه آب جوش را در كاسه‌ای بریزید و شكر، زعفران و گلاب را به آن اضافه كنید و آن قدر با قاشق هم بزنید تا مایعی یكدست حاصل شود. این كار را می ‌توانید روی شعله اجاق‌ گاز انجام دهید تا مواد با سرعت بیشتری در آب حل شوند.

2- تابه نچسبی آماده كرده، روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس آرد و شیرخشك را همزمان اضافه كنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا مخلوط در روغن تفت داده شود و تغییر رنگ پیدا كند.

نكته: برای آنكه از كافی ‌بودن مقدار سرخ ‌شدن مخلوط آرد و شیر خشك مطمئن شوید، كمی از مخلوط آردی سرخ‌شده را داخل نعلبكی بریزید و مقداری شیره به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید. اگر از رنگ حاصله راضی بودید، زمان اضافه‌ كردن شیره به مخلوط آردی رسیده است. در غیر این صورت، سرخ‌كردن آرد و شیر خشك را ادامه دهید.

3- وقتی زمان ریختن شیره رسید، آن را كم‌كم در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا حالت سفت به خود بگیرد و به اصطلاح روغن بیندازد.

نکات:
نكته یك: ‌از شیر خشك بچه استفاده نكنید، زیرا حلوای شما بی ‌مزه خواهد شد.

نكته 2: كافی میت (Coffee mate) نیز برای این‌ كار مناسب نیست، چون گلوله‌گلوله می ‌شود و حلوا ظاهر نامناسبی پیدا می‌ كند.
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

 ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

 از گُم شـבن نمے هــراـωــב..
 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان