امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت گوشت و سبزیجات به سبک چینی

#1
مواد لازم:
1 بسته روکش تخم مرغ
نیم کیلو گوشت گوسله چرخ شده
2-3 قاشق غذاخوری سس سویا
2 قاشق غذاخوری آدر ذرت
4 قاشق غذاخوری رون
1 فنجان پیاز خرد شده
4 فنجان کلم
2 فنجان جوانه لوبیا
1 فنجان جوانه بامبو
1 فنجان قارچ چینی
1 عدد سفیده تخم مرغ زده شده
3-4 فنجان روغن


دستور العمل:
- جوانه های بامبو را از وسط به دو نیم کنید ، همچنین قارچ ها را شسته خرد کنید ، جوانه لوبیا ، کلم را نیز همینطور.

- 2 قاشق غذاخوری روغن به پیازها اضافه کرده و آنها را تفت دهید سپس کلم و جوانه لوبیا را به آن اضافه کنید.اجازه دهید آنها کاملا سرخ شوند.

- آنها را پس از سرخ شدن از ماهیتابه در آورده و سپس 2 قاشق روغن دیگر اضافه کنید تا بقیه سبزیجات را نیز تفت دهید ، سپس سویا سس ، گوشت ، آدر ذرت را نیز در ماهیتابه ریخته و سرخ کنید.

- بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد ، سراغ کلم ها و جوانه برگردید و سپس جوانه بامبو ، قارچ و... را به آنها اضافه کنید تا کاملا با هم بپزند.

- روکش تخم مرغ را روی تخته گوشت پهن کرده و چند قاشق از مخلوط گوشت آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن کمی سفیده تخم مرغ زده و سپس کاملا با فویل بپوشانید.

- فر را در درجه حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کرده و پس از داغ شدن فویل رولت را داخل آن قرار دهید ، رولت باید آنقدر داخل فر بماند تا روی آن کاملا طلایی رنگ شود که این کار حدود 5 دقیقه طول می کشد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان