امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

#1
طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای 1




طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای :


موادلازم برای تهیه گوشت بوقلمون ترکی :
سینه ی بوقلمون چرخ کرده 1 عدد
جو پرک یک سوم فنجان
شیر بدون چربی یک چهارم فنجان
تخم مرغ 1 عدد
سس فلفل قرمز یک سوم فنجان
پیاز کوچک، ریز خرد شده 1 عدد
فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده 1 عدد
سس وستر شایر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس گوجه به مقدار لازم


طرز تهیه گوشت بوقلمون :
ابتدا جوها را پاک کنید و بشویید، سپس در یک کاسه کوچک جو دو سر و شیر را مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 10 دقیقه شیر جذب جو پرک ها شود.



جو دو سر جذب شده و تمام مواد را - به جز سس گوجه فرنگی - در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. و به خوبی مخلوط کنید و ورز بدهید.



یک قالب 9x13 را با اسپری روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را به صورت نان در آورید و در قالب قرار بدهید آن را صاف کنید. روی آن را با برس سس گوجه فرنگی بزنید.



فر را روی حرارت 350 درجه قرار بدهید و به مدت 50 دقیقه بپزید. اجازه بدهید کاملا بپزد، مراقب باشید نسوزد. زیرا میزان حرارت فرها با هم متفاوت است حتما آن را چک کنید.



پس از پخت از قالب خارج کنید و برش بزنید. می توانید با نان یا برنج میل کنید.


طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای 1

نکاتی برای تهیه ی بوقلمون چرخ شده :
• می توانید سس بیشتری برای گوشت بوقلمون تهیه کنید و بعد از قرار دادن در قالب روی آن بریزید و اجازه بدهید کاملا بپزد.



• ادویه های اصل این غذا نمک و فلفل است اما می توانید زردچوبه، پودر سیر، زعفران و ... اضافه کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان