11-07-2016، 12:24
![راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1](http://www.irannaz.com/images/2016/06/146702238871854-irannaz-com-300x200.jpg)
به گزارشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران ناز تابهای نسبتا بزرگتر و نچسب را در نظر گرفته و کمی روغن در حد چرب شدن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مایه کرپ را دوباره هم بزنید و با ملاقه از مواد کرپ در ماهیتابه ریخته و با حرکت دادن ماهیتابه مواد را به همه جای ماهیتابه هدایت کنید.
ایران ناز تابهای نسبتا بزرگتر و نچسب را در نظر گرفته و کمی روغن در حد چرب شدن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مایه کرپ را دوباره هم بزنید و با ملاقه از مواد کرپ در ماهیتابه ریخته و با حرکت دادن ماهیتابه مواد را به همه جای ماهیتابه هدایت کنید.
![راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1](http://www.irannaz.com/images/2016/06/146702239232458-irannaz-com.jpg)
مواد لازم :
آرد : 130 گرم
تخم مرغ : 3 الی 4 عدد
کره : 70 گرم
شیر: یک لیوان
شکر : 2 قاشق غذا خوری
اسفناج : 150 گرم پاک شده
پنیر پیتزا : 700 گرم
پنیر صبحانه : 120 گرم
خامه : نصف لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
روغن: به اندازه لازم.
تخم مرغ : 3 الی 4 عدد
کره : 70 گرم
شیر: یک لیوان
شکر : 2 قاشق غذا خوری
اسفناج : 150 گرم پاک شده
پنیر پیتزا : 700 گرم
پنیر صبحانه : 120 گرم
خامه : نصف لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
روغن: به اندازه لازم.
![راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1](http://www.irannaz.com/images/2016/06/146702238871854-irannaz-com.jpg)
طرز تهیه :
ابتدا 2 عدد از تخممرغها را در ظرفی شکسته و با آرد و شیر، شکر، کره و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مایه کرپ آماده شود و 40 دقیقه در یخچال به آن استراحت دهید.در این مدت اسفناج را شسته و آن را بخارپز کرده، طوری که کاملا آب آن کشیده شود. بعد آنها را خرد کرده و با پنیر رنده شده پیتزا،
پنیر رنده شده صبحانه، دو عدد تخممرغ باقیمانده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.تابهای نسبتا بزرگتر و نچسب را در نظر گرفته و کمی روغن در حد چرب شدن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مایه کرپ را دوباره هم بزنید و با ملاقه از مواد کرپ در ماهیتابه ریخته و با حرکت دادن ماهیتابه مواد را به همه جای ماهیتابه هدایت کنید.
![راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1](http://www.irannaz.com/images/2016/06/14670223824990-irannaz-com.jpg)
نتیجه این کار یک ورقه نازک نان کرپ به دست میآید. خیلی آرام بعد از چند دقیقه آن را پشت و رو کرده و طرف دیگر کرپ را هم سرخ کنید. به همین ترتیب تمام مواد کرپ را به نانهای نازک کرپ تبدیل کنید و صبر کنید تا سرد شوند. بعد از مخلوط اسفناج روی کرپها ریخته و به آرامی آنها را رول کنید و آنها را در ظرف شیشهای نسوز گذاشته و باقی مانده پنیرها را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده،