29-04-2017، 0:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-04-2017، 0:57، توسط ☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆.)
(28-04-2017، 23:54)actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2017، 23:09)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2017، 22:31)actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قانون اولش جالب بود و قبول دارم .اما قوانین بعدی بخصوصی این مورد آخر رو تجربه ها و دیده های شخصی خودم تایید نمی کنه. تا جایی که فهمیدم کسایی که به قدرت شخصِ خودشون اعتماد داشتن و کمتر تمرکزشون رو از توانایی های خودشون منحرف کردن، عملکردهای بهتری داشتند. ذهن بازتر و خلاق تری داشتن و مسئولیت پذیری بیشتر به تصمیمگری های بهترشون در زندگی منجر شده.
مثلا الان بهترین مدیران دنیا تو موفق ترین شرکت های جهان رو ببیند. واقعا فکر می کنید کدومشون دم به دقیقه ذکر می گفتن و به نیروی ماورائی متوسل می شدن؟ هیچ کدوم. توی زندگینامه شون هم چنین چیزی نمیشه پیدا کرد.
خب ... اولا از نقد زیباتون سپاس گذارم !
دوما نظر شخصی من که با فلورانس مشترکه اینه که قانون ماوراء توی طبیعت خداوندی وجه مشترکی نداره !
فلورانس تونست با قانون تلقین زندگی خودش رو متحول کنه ...این در مورد قوانین ماوراء صدق نمی کنه ..
فلورانس معتقد بود که خدا همیشه باهاشه .. کمکش میکنه ... فلورانس می گفت تا بتونه !!
منم اولش که این مطالب رو می خوندم واقعا فکر می کردم فلورانس عزیز دیوونه ای که وابسته به جادو شده .. ولی وقتی به پایان کتاب هاش رسیدم هیچوقت خودم رو بخاطر توهینی که بهش کردم نبخشیدم !!
من هر کتاب فلورانس رو هفت بار خوندم تا بفهمم چی به چیه !
لطفا در ادامه همراه باشید ... یقین دارم به چیزی که انتظارش رو دارید می رسید ...
اوهوم. یعنی معتقد بود کمکی در کار نیست و کسی صداش رو نمی شنوه اما صرفا به خودش تلقین می کرد که حتما کمکش می کنه. مورد جالبی هست اما تصورش سخته. یعنی قلباً به چیزی باور نداشته باشی اما به خودت تلقین که اتفاق می یفته. مشتاقم بیشتر درباره تفکراتش بدونم. سپاس از زحمتت.s32:
قصد دخالت ندارم دوستان !
فقط می خوام بگم مسیحای عزیز این همه تایپ کردن تا فقط بگن : ( فلورانس باور داشته ! باوری که با وجودش عجین شده بوده ... باوری که باهاش زاده شده !! فلورانس خدا رو باور داشته !! )