04-03-2014، 20:20

سر الکس فرگوسن مربی سابق منچستریونایتد با بیان اینکه اگر به دیوید مویس زمان کافی داده شود، او میتواند این تیم را به موفقیت برساند، بار دیگر از جانشینش روی نیمکت شیاطین سرخ حمایت کرد. یونایتد هم اکنون با 18 امتیاز اختلاف نسبت به تیم صدرنشین چلسی در رده هفتم قرار دارد. این تیم که در جام حذفی توسط سوانزی حذف شد و در جام اتحادیه نیز با شکست برابر ساندرلند به فینال نرسید، در لیگ قهرمانان نیز اوضاع خوبی ندارد و برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی باید شکست 2- صفر در بازی رفت برابر المپیاکوس را جبران کند. پرافتخارترین تیم جزیره از شانس کمی برای کسب سهمیه فصل آینده لیگ قهرمانان نیز برخوردار است چون در فاصله 12 امتیازی تیم رده چهارمی منچسترسیتی ایستاده است. با تمام این اوصاف، فرگوسن که خودش مویس را پس از اعلام بازنشستگی بهعنوان مربی جدید یونایتد انتخاب کرد، اصرار دارد که در صورت دادن وقت به این مربی، مویس میتواند موفقیتهای زیادی را به ارمغان بیاورد. فرگی در این باره گفت: «منچستر تغییرات زیادی داشته و هنوز در ابتدای راه است. به نظرم مویس نیاز به زمان دارد. من 27 سال در این تیم بودم، بنابراین رسیدن به موفقیت با یک مربی جدید زمان میبرد. فکر میکنم اوضاع تیم در آینده خوب خواهد شد . »