07-08-2014، 5:10
The Division، عنوانی آنلاین، جهان باز، نقش آفرینی، و در شهر نیویورک خواهد بود. Ubisoft در نسل قبل بازیهای با قابلیت تغییر به چند نفره را عرضه کرده است، و همین راهکار را برای نسل حاضر نیز در پیش گرفته است. The Division بیشتر از هر بازی دیگر از این تغییر بهره می برد.
شاید برخی از بازیکنان بخواهند بازی The Division را تکنفره انجام دهند، و دوست دارند بدانند که در این صورت اصول بازی حفظ خواهد شد یا خیر. تهیه کننده اجرایی The Division، آقای Fredrik Rundqvist، در پاسخ به سوال، تغییر تجربه بازی در بخش تکنفره، گفته است
Rundqvist گفته است ترجیح می دهد تکنفره بازی کند، اما The Division در قسمت چند نفره او را تحت تاثیر گذاشته است. در حالی که بازی دارای کلاس بندی نیست، Rundqvist از تغییرات قابل اعمال توسط بازیکنان گفته است
هنوز مشخص نیست بازیکنان تا چه حد قادر به تغییر در شخصیت ها هستند، اما ممکن تغییر در هنگام مبارزات اتفاق نیافتد.
امکان تغییر بلافاصله از کلاسی به کلاس دیگر، کم کم در عناوین RPG حذف می شود. اما Massive رویکردی متفاوت در پیش گرفته است. Massive می خواهند این قابلیت در بازی وجود داشته باشد. طبق گفته Rundqvist، آن ها مصمم هستند که به بازیکنان اجازه تغییر دهند، حتی تغییر کلاس شخصیت، در هر زمان که بخواهند.
یکی از ضعف های عناوین نقش آفرینی، وادار کردن بازیکن به شروع مجدد و صرف زمان اضافه برای تجربه بازی است.
این ساخته Ubisoft در سال ۲۰۱۵ برای PS4, Xbox One و PC عرضه می شود.
شاید برخی از بازیکنان بخواهند بازی The Division را تکنفره انجام دهند، و دوست دارند بدانند که در این صورت اصول بازی حفظ خواهد شد یا خیر. تهیه کننده اجرایی The Division، آقای Fredrik Rundqvist، در پاسخ به سوال، تغییر تجربه بازی در بخش تکنفره، گفته است
نقل قول: نه واقعا. من فکر می کنم، منصفانه است، اگر بگویم، بازی از زمان شروع طراحی و نمونه سازی، قرار بود که عنوانی چند نفره باشد. صادقانه بگویم، من هر هفته بازی را بهمراه تیم و تنها بازی کرده ام. من طرفدار بازی چند نفره نیستم، اما این عنوان هنوز هم عالی است. قاطعانه بگویم درخشش بازی زمانی نمایان می شود، که با دیگران به انجام بازی بپردازید
Rundqvist گفته است ترجیح می دهد تکنفره بازی کند، اما The Division در قسمت چند نفره او را تحت تاثیر گذاشته است. در حالی که بازی دارای کلاس بندی نیست، Rundqvist از تغییرات قابل اعمال توسط بازیکنان گفته است
نقل قول: مشخصات و ظرفیت متفاوت.
هنوز مشخص نیست بازیکنان تا چه حد قادر به تغییر در شخصیت ها هستند، اما ممکن تغییر در هنگام مبارزات اتفاق نیافتد.
امکان تغییر بلافاصله از کلاسی به کلاس دیگر، کم کم در عناوین RPG حذف می شود. اما Massive رویکردی متفاوت در پیش گرفته است. Massive می خواهند این قابلیت در بازی وجود داشته باشد. طبق گفته Rundqvist، آن ها مصمم هستند که به بازیکنان اجازه تغییر دهند، حتی تغییر کلاس شخصیت، در هر زمان که بخواهند.
نقل قول: ممکن است بخواهم پزشک باشم، لحظه ای دیگر شاید بخواهم بی رحم باشم. در اینصورت لازم نیست، شخصیت جدیدی بسازید و یا بازی را مجددا شروع کنید. فقط باید به منو بروید و تغییراتی که میخواهید را اعمال کنید.
یکی از ضعف های عناوین نقش آفرینی، وادار کردن بازیکن به شروع مجدد و صرف زمان اضافه برای تجربه بازی است.
این ساخته Ubisoft در سال ۲۰۱۵ برای PS4, Xbox One و PC عرضه می شود.