امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت شکلات چیپسی

#1
مواد لازم بیسکویت شکلات چیپسی 1

کره 160 گرم
شکر (نرم و دانهریز) 150 گرم
تخممرغ (همزدهشده) 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نول قنادی (الکشده) 250 گرم
بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 120 گرم
شکلات تلخ (ذوبشده) مقداری برای تزیین
فوندانت سفید مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، کره و شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا تغییررنگ دهد؛
2. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید، سپس آن را به مواد بالا بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛
4. شکلات چیپسی را به مخلوط بالا اضافه کرده و به مدت چند ثانیه هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
5. کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک اسکوپ برداشته و با فاصله در سینی فر بچینید، سپس آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند؛
6. بیسکویت ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه در سینی فر بمانند تا خنک شوند، پس از این مدت، آن ها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً سرد شوند، سپس بیسکویت ها را با شکلات تلخ ذوب شده و گل هایی از فوندانت سفید، تزیین کرده و همراه با چای سرو کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط mahru
آگهی
#2
عاشقشم
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو
  طرز تهیه کیک ماربل با وانیل و شکلات
  طرز تهیه کیک هلو با شکلات سفید
  طرز تهیه بیسکویت اوریو با روش خوشمزه خانگی
  طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات
  طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس
  طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار
  طرز تهیه بیسکویت رژیمی
  طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان