06-11-2013، 13:03

مصرف نوشيدني هاي قنددار "سطح اسيد اوريک خون" را بالا برده و در نتيجه خطر ابتلا به اين بيماري را افزايش مي دهد.
"نقرس" يک بيماري "التهابي مفصلي" بسيار شايع است که در اثر افزايش اسيد اوريک خون ايجاد مي شود. شيوع اين بيماري در دهه هاي اخير رو به افزايش است.
تحقيقات نشان مي دهند که مصرف نوشيدني هاي قنددار مانند "آبميوه هاي صنعتي" موجب افزايش احتمال ابتلا به نقرس به ويژه در ميان زنان مي شود، اگرچه در شرايط طبيعي معمولا احتمال ابتلاي زنان به اين بيماري نسبتا کم است. مصرف نوشيدني هاي قنددار سطح اسيد اوريک خون را بالا برده و در نتيجه خطر ابتلا به نقرس را افزايش مي دهد.
در اين مطالعه که انجام شد، رابطه بين مصرف "نوشيدني هاي قنددار" و شيوع نقرس در گروه بزرگي از زنان مورد بررسي قرار گرفت. در اين تحقيق که 22 سال به طول انجاميد، 78906 زن که در ابتداي مطالعه به نقرس مبتلا نبودند مورد بررسي قرار گرفتند. نتايج نشان داد که مصرف نوشيدني هاي قنددار موجب افزايش خطر ابتلا به نقرس مي شود.
زناني که هر روز از اين نوشيدني ها مصرف مي کردند 74 درصد بيشتر در معرض خطر نقرس بودند و مصرف نوشيدني هاي قنددار به ميزان دو يا چند ليوان در روز اين خطر را 2.4 برابر بيشتر مي کند. محققان توصيه مي کنند که براي پيشگيري از بيماري هاي مزمن از جمله نقرس مصرف نوشيدني هاي قنددار را به حداقل برسانيد.