امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نمي دانم خدا به استقلال رحم كرد يا من؟

به گزارش پارس به نقل از بانك ورزش، مصدوميت كيانوش رحمتي بيشتر از اينكه اين بازيكن را بابت سلامتي‌اش ناراحت كند، بابت از دست دادن بازي مقابل استقلال ناراحت كرده تا آنجا كه او قبل از هر چيز با افسوس از اينكه نتوانسته در مرحله نيمه نهايي جام حذفي مقابل استقلال بازي كند، در اين رابطه مي‌گويد: «از شانس بدم در هردو بازي مس مقابل استقلال مصدوم بودم و نتوانستم مقابل استقلال بازي كنم. دوست داشتم حداقل مي‌توانستم در نيم فصل دوم كمكي به مس كنم. باورتان نمي‌شود كه وحشتناك براي اين بازي انگيزه داشتم. من از بچگي استقلالي بودم و تا آخر عمرم هم استقلالي خواهم ماند اما با اين حال خيلي دوست داشتم در مس مقابل استقلال بازي كنم اما با اين انگيزه اي كه من داشتم، نمي دانم خدا به استقلال رحم كرد يا من؟»

رحمتي درباره مصدوميتش توضيح مي‌دهد: «6 روز در بيمارستان بستري بودم و خدا را شكر خيلي بهتر شدم و از شنبه مي‌توانم با تيم تمرين كنم.» او اما درباره اشتباهي كه در تزريق آمپول از سوي پزشكان مس رخ داده، حاضر به مصاحبه نمي‌شود و در اين باره مي‌گويد: «مس الان در وضعيتي نيست كه به خاطر اين مسائل وارد حاشيه شود. به همين خاطر ترجيح مي‌دهم پزشكان مس در اين رابطه توضيح دهند.»
پاسخ
 سپاس شده توسط ایسان پویا*****
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  هواداران استقلال تا قیامت شما را نفرین می‌کنند!
Information مدافع استقلال شایعه جدایی اش را تکذیب کرد
  استقلال و پرسپولیس با این دو جای خالی چه می‌کنند؟
Subarrow بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال
  لیگ یک/دبل خلیفه‌ و استقلال در کسب برد
  دیدار دوباره فیل و فنجان های استقلال (عکس)
  ترکیب پدیده برای مصاف با استقلال
  گل دوم استقلال به ذوب اهن(دبل اسماعیلی)
Clocket کومان: بله؛ حالا می دانم که ممکن است اخراج شوم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان