05-02-2014، 10:01
به گزارش پارس به نقل از بانك ورزش، مصدوميت كيانوش رحمتي بيشتر از اينكه اين بازيكن را بابت سلامتياش ناراحت كند، بابت از دست دادن بازي مقابل استقلال ناراحت كرده تا آنجا كه او قبل از هر چيز با افسوس از اينكه نتوانسته در مرحله نيمه نهايي جام حذفي مقابل استقلال بازي كند، در اين رابطه ميگويد: «از شانس بدم در هردو بازي مس مقابل استقلال مصدوم بودم و نتوانستم مقابل استقلال بازي كنم. دوست داشتم حداقل ميتوانستم در نيم فصل دوم كمكي به مس كنم. باورتان نميشود كه وحشتناك براي اين بازي انگيزه داشتم. من از بچگي استقلالي بودم و تا آخر عمرم هم استقلالي خواهم ماند اما با اين حال خيلي دوست داشتم در مس مقابل استقلال بازي كنم اما با اين انگيزه اي كه من داشتم، نمي دانم خدا به استقلال رحم كرد يا من؟»
رحمتي درباره مصدوميتش توضيح ميدهد: «6 روز در بيمارستان بستري بودم و خدا را شكر خيلي بهتر شدم و از شنبه ميتوانم با تيم تمرين كنم.» او اما درباره اشتباهي كه در تزريق آمپول از سوي پزشكان مس رخ داده، حاضر به مصاحبه نميشود و در اين باره ميگويد: «مس الان در وضعيتي نيست كه به خاطر اين مسائل وارد حاشيه شود. به همين خاطر ترجيح ميدهم پزشكان مس در اين رابطه توضيح دهند.»
رحمتي درباره مصدوميتش توضيح ميدهد: «6 روز در بيمارستان بستري بودم و خدا را شكر خيلي بهتر شدم و از شنبه ميتوانم با تيم تمرين كنم.» او اما درباره اشتباهي كه در تزريق آمپول از سوي پزشكان مس رخ داده، حاضر به مصاحبه نميشود و در اين باره ميگويد: «مس الان در وضعيتي نيست كه به خاطر اين مسائل وارد حاشيه شود. به همين خاطر ترجيح ميدهم پزشكان مس در اين رابطه توضيح دهند.»