موضوعها: 8
سپاس ها 200
سپاس شده 71 بار در 47 ارسال
حالت من: هیچ کدام
از سال 1342 انقلاب پا گرفت استاد از محرم
ولی شروع بخش خفن اعتراضات در دهه 50 بود
گفتم فیلمو جزو منابع تاریخی قبول ندارم چون قابل سانسوره و قابل تحریف
چه دعایی کنمت بهتر از این؟
که کنار پسر فاطمه هنگام اذان
سحر جمعه ای از این ایام
پشت دیوار بقیع ، قامتت قد بکشد
به دو رکعت صلواتی که نثار حرم و گنبد پر پا شده حضرت زهرا بکنی
موضوعها: 5
سپاس ها 23
سپاس شده 157 بار در 43 ارسال
درسته که زمان شاه آزادی سیاسی نداشتیم اما خیلی چیزا رو داشتیم برای مثال ایران سه جام جهانی پشت سر هم برده دقت کنید الان 40 ساله حسرت یه برده جام جهانی به دلمون مونده اونموقع هیچکی به حجاب گیر نمیدآد و دقت کنید وقتی صدا و سیما فیلمایی از انقلاب نشون میداد یه عده بی حجاب بودن ولی هیچکی بهشون گیر نمیداد الان 50 دصدر شایدم بیشتر کسایی که انقلاب کردن پشیمونن
و یه چیزه دیگه الان اگه تو هر نقطه از ایران یه پارتی وجود داشته باشه تو دو دیقه رد یابی میکنن تو همون دو دیقه هم با چندتا ماشین و پلیس و مامور خونه رو محاصره میکنن جوونای مردمو میبرن اون وقت یه گروه کوچیک که شروع به اسید پاشی رو دخترای مردمو کردن نمیتونن دستگیر کنن؟؟
اینم بگم انقلاب تا حدودی خوب بود ولی خیلی از چیزایی که میتونستیم الان داشته باشیم و نداریم.
موضوعها: 8
سپاس ها 11
سپاس شده 48 بار در 19 ارسال
خدا خودش رهبرمون رو حفظ کنه.برای سلامتی و طول عمر رهبر عزیزمون و ظهور امام زمان عَجّلَ اللهُ تعالی فَرَجَهُ صلوااااات
اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
موضوعها: 0
سپاس ها 80
سپاس شده 43 بار در 29 ارسال
از همتون عذر میخوام ولی اگه آقا نبود شما الان نمیتونستید از این غلطای زیادی بکنید به آقا بد و بیراه بگید
موضوعها: 40
سپاس ها 608
سپاس شده 1031 بار در 375 ارسال
14-02-2015، 12:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-02-2015، 21:10، توسط sevda0.)
شما متولد چه سالی هستی؟؟دقیق بگو
دمت گرم همه چی که میگی درسته ولی دلیل اصلیش آقا نیست........ماچرا به جاهایی میریم که سطحین...اول ازهمه خداروباید شاکرباشیم بخاطر این همه نعمت که نصیب این سرزمین کرده...ازاستعدادگرفته تا خیلی چیزا......من میخوام بگم اصلا قبل اینکه بیایم دنبال این بگردیم که قبل شاه خوب بوده یابعدش ینی الان بیاین به قرآن ..به احادیث به زندگی اهل بیت رجوع کنین ببینین اونا چی میگن تا واس اومدن تومیدون مقایسه وبحث همینطور عشقی وار جمله نپرونیم ..اینکه هرکی عشقش بکشه بخواد یچی بگه میشه همینی که الان تومملکت شاهدشیم ..پس وقتی خودت که خودتو روشن فکرمعرفی میکنی و منتقد این نظام میدونی و واس این پرستیژتم یجورایی بخودت خیلی افتخارمیکنی فکرمیکنی چخبره؟الان مثلا داری فیلسوفی میشی که 4 تا چشم طرفت میاد بت افتخارمیکنن؟؟؟ آقا قبل ازین حرفا افتخارکن یه ایرونی هستی..یه ایرونی که خود پیامبر که خودش متولد مکه هست درمورد مردم سرزمین پارس اونطورمیگه ...که روزی مردومانی ازسرزمین پارس به بالاترین نقطه علم در دنیا میرسن...
میفهمی ینی چی؟؟حالا یکی اینجا اگه اهل حاشیه و چرت بازی باشه بقول هیچکس میپره وسط گاردمیگیره میگه آقا اصلا ازکجامعلوم این حدیث واس پیامبره ؟؟یا........؟
آره به همین میگن که طرف بدون رجوع به جایی واس اثبات سندیت این حدیث ،میاد و سریع جبهه میگیره رووجود اصل حدیث......بگذریم من طرف حرفم باخودشماست ..اره دقیقا خودتو که میخونی...اگه ایرانی هستی اول وظیفته پشت سرزمینت باشی ...خاکشو بخوری...نفس بدی واسش ..خون بریزی..اره اگه واس بعضیا خون دادنو جوون دادن واس حفظ خاکو ناموس کشورشون ،یه اشتباه و یه عقب موندگیه ...بدونید که واس بعضیا ازخون تو رگاشون بیشترارزش داره..ازنون شبو تورمو ازین مضخرفا بیشترمیرزه..پس اینارو رونکنید واس دوتا چرندیات بعضی آشخورا به خودیاتون حمله نکنید....اره درد الان تورمو گرونی نیست..این درد کمرشکن اصلی همین توسری خوردن ازخودیاست.......من پایم ...اره نمیشه ندیدمشکلای الانو ولی نمیشه هم ندید گذشته سرخ ..وآینده سبزو...میگم همه چیو ببینید ..همینطوری هردمبیل و احساسی توهربحثی وارد نشید ..قبلش فکرکنید...فکر.....یک ساعت تفکربرتر از70سال عبادته...میدونم همتون میدونید ولی تا کی فقط باید یچیو انبارکنید تومختون..بابا اینارو دربیارین یه مروری کنید ایندفعه عمل کنید همینطور شده عادتمون یچیو میبینم سریع میندازیم تومخ تا ............ حالا یروزی دوباره ابتلنگری بیادبیرون که دیگه کارایی نداره......فقط چون طولانی نشه منم یکم خستگی اثرنکنه بی اساس نگم تا اینجاشو نگه میدارم بقیشم میگم.........ولی بخاطرخودتونه..واس فرزنداییه که شما قراره نسلشون کنید...بیاین یکم بیشتر روهمه مسایل فکروواکاوی کنیم ...یکه بینو یکه تازنباشیم..آروم آروم باهم بریم جلو..ماهمه ازیه خاکیم...غریبه تومون نیست...
[/quote]
اینجانب متولد سال 1373 شمسی هستم! خب که چی!
چقدر قدر این نعمات خدادادیو میدونیم؟ایران کشوری چهار فصله ..منابع بسیاری داره..چگونه و در چه راهی ازشون استفاده میشه..
این لحن صحبت واقعا زننده ست..کسی همچین قصدی نداره...
همانطور که خودتم پذیرفتی نمی توان به این حدیث تکیه کرد .. منبع موثق وجود نداره
حاشیه!! این که نشد حرف..احادیث جعلی وجود داره..نمیشه قبول کردنمیشه بهشون استناد کرد.. خوب پس منم یه حدیث میزارم و شما باید قبولش کنی!
متوجه نمیشم..اینهمه روحیه ی شهادت طلبی واقعا برای چیه!چرا شما دفاع از وطنت رو فقط تو خون دادن میبینی...8سال جنگ اینهمه خرابی اینهمه جوون که بی حساب گوشت جلو تانک شدن بس نیست واقعا!
شهدای جنگی همیشه و همه جا دارای ارزش و احترامن..اما این موضوع نباید سبب سواستفاده ها بشه
عجیب یاد حرف یکی از این ایت الله افتادم که می فرمود " مرغ گران شده خوب نخورید "
دقیقا..اگر همه چیز راببینی جور دیگه حرف میزنی