14-06-2014، 3:45

مواد لازم :
خمیر یوفکا
سینه مرغ
جعفری ( کمی )
پیاز
زردچوبه ونمک و فلفل و اویشن و ادویه های دلخواه
فلفل دلمه ای
قارچ
پنیر پیتزا
پیاز را با مرغ کمی تفت میدیم و نمک و فلفل و زردچوبه و .. را اضافه میکنیم . زمانی که مرغ پخته شد جعفری را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
خمیر یوفکا را پهن میکنیم و با برس کمی روغن میزنیم و از مایه روی خمیر میگزاریم و روی ان را پنیر پیتزا پاشیده و سپس خمیر را رول میکنیم و داخل سینی فرمیچینیم.روی خمیر را باز هم با برس روغن یا کره میزنیم.
داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت و 1700 درجه سانتیگراد قرار میدیم تا زمانی که روی خمیر برشته شود .
-داخل خمیر را می توان از گوشت به جای مرغ نیز استفاده کرد .
-میتوان به جای استفاده از فر در روغن سرخ کرد .