امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟

#1
راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟ 1

مواد لازم :
روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز
نمک
روش تهیه :
1 - روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت375 قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند. نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید . سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شوند.
2 - بعد از آن دمای روغن را تا 385 درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در این روغن بریزید و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را روی یک ورق کاغذی بریزید و در نهایت آن را میل کنید.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پاسخ
 سپاس شده توسط spent † ، مهربان ترین دختر دنیا ، موناجون خوشگل
آگهی
#2
باید امتحانش کنمUndecided
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Big Grin غذایی فوق العاده با ترکیب سیب زمینی و شوید.
Video طرز تهیه متفاوت سیب زمینی پرطرفدار (مک‌دونالد)
  سیب زمینی کریسپی رژیمی با فرمول مخصوص
  طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی
  طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل
  طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی
  طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر!
  طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
  طرز تهیه اسموتی موز با بادام زمینی و اسپرسو
  دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان