امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^*

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار




آش انواع آش و حلیم - غذاهای جدید برای افطار
مواد لازم
  • برنج مخصوص سوشی: 300 گرم
  • شیر: یک لیتر
  • پودر هل: یک قاشق چای*خوری
  • بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
  • خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم

روش تهیه:1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب* خیس می*کنیم و با شیر و پودرهل می*پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود. 2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می*اندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتی*متر و به قطر حدود 7 میلی*متر روی نایلون پهن می*کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می*مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه*های خرمای بدون هسته،* خلال هویج و پودرپسته قرار می*دهیم و رول را می*پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می*غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه*حلقه شبیه به سوشی می*بریم. پودینگ برنج استانبولی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار


مواد لازم
  • شیر: یک لیتر
  • برنج: 250 گرم
  • آب: یک لیوان
  • کرم پاتی سیر: 250 گرم
  • تخم*مرغ: دو عدد
  • پودرشکر: 75 گرم
  • خامه: 100 گرم
  • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پنیر

    لبنه: 150 گرم
  • زرده تخم*مرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ

روش تهیه:1. ابتدا برنج را که از چندساعت قبل خیس کرده*ایم با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه می*کنیم و اجازه می*دهیم کاملا بجوشد تا برنج باز شود. 2. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخم*مرغ، خامه، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنیر

و پودرشکر مخلوط می*کنیم. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام می*دهیم. 3. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخم*مرغ و زعفران طلایی می*کنیم و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آب*جوش ریخته*ایم قرار داده و به مدت یک*ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی*گراد گرم کرده*ایم می​گذاریم و به حالت بن*ماری می*پزیم. اسپرینگ رول حلوا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار


مواد لازم
  • حلوای آردگندم: 500 گرم
  • مغزگردو: به میزان لازم
  • خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: به میزان لازم

روش تهیه :این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و ساده*ای هم هست.1. ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا می*کنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن می*گذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول می*کنیم. رول*های آماده شده را داخل سینی می*چینیم و وقتی همه رول*ها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ می*کنیم. پس از سرخ کردن رول*ها را روی دستمال حوله*ای قرار می*دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]آش


مانتی[/b]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار


مواد لازم
  • برنج: یک پیمانه، معادل 200 گرم
  • بلغور گندم: یک پیمانه، معادل 200 گرم
  • سبزی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    آش

    : 500 گرم
  • عدس پخته شده: 300 گرم
  • آب* گوشت یا مرغ: یک لیتر
  • آب: یک لیتر
  • زردچوبه: یک قاشق چای*خوری
  • پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تهیه مانتی:
  • آرد: 300 گرم
  • نمک: یک*دوم قاشق چای*خوری
  • تخم*مرغ: سه عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ*کرده: 200 گرم
  • ادویه*جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چای*خوری
  • پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
  • پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: