امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دختر باس......

دختر باس

تیکه کلامای باحال داشته باشه؟؟
با نمک و خنگ باشه؟؟
کلی لاکای رنگی رنگی داشته باشه؟؟
عاشق پاستیل باشه ؟؟
چال لپ داشته باشه
رژ قرمز بزنه؟؟؟؟
هر لباسی بهش بیاد؟؟
وقتی اقاش بهش میگه ...بشین اینقد شلوغ نکن...زل بزنه تو چشای اقاش ...دستشو بزنه به کمرش بگه نمیخوااااااااااااااام!!؟؟
کلی خاطر خواه داشته باشه...اما فقط عزیز دل یه نفر باشه؟؟
همینجوری الکی گوشیشو تو ماشین عشقش جا بزاره تا عشقش بفهمه کسی جز اون تو زندگیش نیست؟؟
یک و نیم متر زبون داشته باشه تا جوری جوابت رو بده که فقط بتونی نگاش کنی:؟؟
ترسو باشه تا تقی به توقی خورد بترسه بپره بغل اقاش؟؟
باید وقتی اقاش با دوستاش بیرونه خوشی رو بهش کوفت کنه
خول و دیوونه باشه جوری که دوست پسرش بگه خدا منو از دست این نجات بده
لوس و حسود باشه و هی قهر کنه؟؟ لوس حرف بزنه
اگه عاشقت باشه هر 2 دقیقه یه بار بگه
هم شیطون هم خانوم باشه
دختر باس یهو زنگ بزنه بگه بیا بریم بیرون
حرص درار باشه
لجباز باشه
دلبر باشه
موهاش مشکی باشه
دماغش اوریجینال باشه♥
مَن هَمینَم...نَه چشمآטּ آبــﮯ دارَم...نه کفشهآﮮ پآشنِه بُلنَد... هَمیشِه کَتآنـﮯ مـﮯ پوشَم عِشوه ریختَن رآ خوب یادَم نَداده اَند... وَقتـﮯ اَز کِنارَم رَد میشوﮮ ، بوﮮ اُدکُلنَم مَستت نمیکُند... . نگرآטּ پآک شدטּ رُژ لَب و ریملَم نیستَم ... لآک نآخن هآیم اَز هزآر مترﮮ داد نمیزَند. گآهـﮯ اَز فَرط غُصّه بلنَد دآد میزَنم خدآیَم رآ بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم....... و بَعضـﮯ آدم هآﮮ اَطرافَم رآ هَم بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم بَلد نیستَم تآ صُبح پآﮮ گوشـﮯ پِچ پِچ کُنم " من " اَگر بگویَم دوستَت دآرَم....... دوست دآشتَنم حَد ومَرزﮮ ندآرَد مَن خآلِصآنه هَمینَم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
پاسخ
 سپاس شده توسط (-_-) ، ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، Nυмв ، ŁŪ¢ĩƒ£Ŕ ، mahru ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
جالب بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر باس...... 1
پاسخ
(29-09-2014، 16:31)برسین. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالب بود
میسیHeart
مَن هَمینَم...نَه چشمآטּ آبــﮯ دارَم...نه کفشهآﮮ پآشنِه بُلنَد... هَمیشِه کَتآنـﮯ مـﮯ پوشَم عِشوه ریختَن رآ خوب یادَم نَداده اَند... وَقتـﮯ اَز کِنارَم رَد میشوﮮ ، بوﮮ اُدکُلنَم مَستت نمیکُند... . نگرآטּ پآک شدטּ رُژ لَب و ریملَم نیستَم ... لآک نآخن هآیم اَز هزآر مترﮮ داد نمیزَند. گآهـﮯ اَز فَرط غُصّه بلنَد دآد میزَنم خدآیَم رآ بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم....... و بَعضـﮯ آدم هآﮮ اَطرافَم رآ هَم بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم بَلد نیستَم تآ صُبح پآﮮ گوشـﮯ پِچ پِچ کُنم " من " اَگر بگویَم دوستَت دآرَم....... دوست دآشتَنم حَد ومَرزﮮ ندآرَد مَن خآلِصآنه هَمینَم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
پاسخ
کم آقا آفا کنید بابا دلم خواست >_<
دختر باس...... 1
پاسخ
(29-09-2014، 18:13)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم آقا آفا کنید بابا دلم خواست >_<
خخخخخخBig Grin
پاسخ
من دختر نیستم ؟
خودم میدونستم Sleepy
پاسخ
ممنون

I just want to feel
that l'm important to someone
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دو تا رفیق عاشق یک دختر میشن
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
Star دختر بود یعنی...........!
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر
  راز جذب شدن دختر ها به پسر های سوسول و ......!!!!؟؟؟حتما بخونین.
  دوست دختر چیست؟(طنز)
Lightbulb شما جای این دختر باشین...؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان