امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی ترشی انبه

#1
مواد لازم:
انبه: یک کیلو
سیر: 5 حبه
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذا خوری
نمک: یک قاشق غذا خوری
شکر :کمی و سرکه به میزان لازم.
طرزتهیه:
ابتدا انبه ها رو پوست بکنید و هسته آنها را جدا کنید . س÷س آنها ها را نگینی خرد کنید. سیر ها را نیز رنده کنید و به همراه رب گوجهخ فرنگی و ادویه و ترشی ، فلفل قرمز و نمک و شکر به انبه های ریز شده اضافه کنید و خوب بهم بزنید. حالا سرکه را به مواد اضافه کنید؛ به حدی کهمایه ترشی نه خیلی سفت شود و نه /ابکی. پس از این مرحله ، مواد را روی شعله کم گاز قرار دهیدو بگذارید جوش بیاید و آهسته بجوشد. این ترشی باید تقریبا به مدت 30 دقیقه بجوشد. البته دقت کنید در نهایت،ترشی نباید زیاد سفت باشد. وقتی ترشی آماده شد،بعد از سرد شدن آن را داخل شیشه بریزید؛ به طوری که مقداری از مایه ترشی روی آن قرار بگیرد. ترشی را باید در مکانی خنک نگهداری کنید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ..WonDerfull.. ، "K!nd~G!Яl" ، KATARA ، نانا☀2012 ، pink♥angel
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان