امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نگاهی به آنشلوس - اتحاد یا اشغال ؟ | NSS

#1
آیا اتریش به آلمان "ملحق" شد یا "بلعیده" شد؟

نگاهی به آنشلوس ۱۹۳۸؛ اتحاد با استقبال یا اشغال؟

در روز ۱۲ مارس ۱۹۳۸، نیروهای آلمانی بدون شلیک حتی یک گلوله وارد اتریش شدند. آنچه به عنوان "آنشلوس" (Anschluss) شناخته می‌شود، رسماً الحاق اتریش به رایش سوم بود – و هیتلر، که خودش اصالتاً اهل اتریش بود، آن روز را یکی از بزرگ‌ترین پیروزی‌های زندگی‌اش نامید.

اما نکته‌ی بحث‌برانگیز تاریخ اینجاست:

هزاران نفر از مردم اتریش در خیابان‌ها به استقبال ورماخت آمدند، پرچم‌های گردانه مهر آریایی در سراسر وین برافراشته شد و فریادهای "زیگ هایل!" فضای شهر را پر کرد.

تصاویر تاریخی، صف‌های طولانی از اتریشی‌هایی را نشان می‌دهند که برای دادن رأی موافق در همه‌پرسی ناسیونال سوسیالیست ها ایستاده‌اند؛ رفراندومی که مدعی شد ۹۹٪ مردم به اتحاد با آلمان رأی مثبت دادند.

بسیاری از اتریشی‌ها، به‌خاطر بحران اقتصادی و بیکاری، آلمان را نجات‌بخش می‌دیدند. ناسیونالیسم  در بین اقشار جوان و شهری محبوب بود.

AUSWEIS : SilverMind
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان