امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روانشناسی بامدل خوابیدن

جالب بود مرسیTongue
روانشناسی بامدل خوابیدن 2
پاسخ
آگهی
خواهشTongueHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
پاسخ
من سقوط آزاد میخوابم و روانشناسی هایش درست بود ولی بد بود برایمaahp336cry2:N56::4fv::229:
روزها مثل ثانیه میگذرند وثانیه ها مثل روز:301:
پاسخ
من بیشتر جنینی می خوابم ولی بعضی وقت ها هم مشتاق مخوابم

مطلبتون عالی بود.
پاسخ
من جنيني ولي ازدواج نكردمHeart بازم ميخام لطفا
Heartone direction my loveHeart
پاسخ
برای من رو درست گفتUndecided
پاسخ
کسانی که مثل یک جنین می*خوابند، آدم*های نسبتا خشنی هستند. آنها گرچه ظاهری از آهن دارند اما در عین حال قلبی از طلا دارند. آنها برخلاف ظاهر*شان مهربان و خون*گرمند و گرچه سخت و خشک به نظر می*رسند اما درونی حساس دارند. اگر با فردی که جنینی می*خوابد ازدواج کرده*اید نگران نباشید. او همیشه اینقدر خشن نمی*ماند و اگر شایسته*اش باشید، می*توانید از آدم*های انگشت*شماری باشید که در مقابل*شان سختی*اش را کنار می*گذارد. البته این موضوع ممکن است به زمان زیادی احتیاج داشته باشد اما وقتی چنین اتفاقی بیفتد، شما احساس می*کنید که آرام*ترین و خوشبخت*ترین فرد روی زمین هستید.

41% آدم*ها جنینی می*خوابند

کی گفته ا خشنیم از قیافه ی من مهربونی و معصومیت میبارهUndecidedUndecidedUndecidedUndecided
MADE IN AM
پاسخ
من  سقوط آزاد
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: