امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پخش تصاویر خصوصی مادر شوهر توسط عروس !+ عکس

سرهنگ علی شیبانیان، فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت در این باره گفت: چند روز پیش زن میانسالی با حضور در پلیس آگاهی عنوان کرد از طریق یکی از همسایه ها متوجه شدم تصاویر خصوصی و خانوادگی ام در چند گوشی تلفن همراه بلوتوث شده و نمی دانم چه کسی با این کار، آبرویم را برده است.

وی افزود: با تشکیل پرونده، تحقیقات در این ارتباط آغاز شد تا این که ماموران اطلاع یافتند عروس شاکی با وی اختلاف داشته و چند بار او را تهدید کرده است. به این ترتیب ماموران با احتمال این که عروس این زن تصاویر مادرشوهرش را پخش کرده باشد، وی را دستگیر کردند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پخش تصاویر خصوصی مادر شوهر توسط عروس !+ عکس 1

فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت یادآور شد: متهم با انتقال به پلیس فتا، پس از اظهارات ضد و نقیض به جرمش اعتراف و عنوان کرد، مدتی بود شوهرم و مادرش با من بدرفتاری می کردند و آرامش را از زندگی ام گرفته بودند.
من هم به قصد انتقام از آنها، تصاویر خصوصی و خانوادگی مادرشوهرم را از طریق بلوتوث پخش کردم. بنابراین گزارش، با صدور قرار قانونی برای متهم، تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
پاسخ
 سپاس شده توسط mobina bieber ، 1399 ، S*A*H*A*R ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ayda1383 ، ''HeisEnbErg'' ، ♥غم کده♥ ، baaran ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، ندا2000
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مراسم عقد با شوخی بدموقع عروس بهم خورد
Thumbsdown کتک زدن و شکستن دست خبرنگار توسط حراست دانشگاه +تصویر
  کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی توسط فالگیران سایبری..♡
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون
  چاقترین زن دنیا عروس میشود !!+ عکس
  عکس خصوصی رومینا اشرفی و دوست پسرش که باعث سر بریدنش شد
  عروس با سر کچل شده در مراسم عروسی اش شرکت کرد ( عکس )
Heart تحریم ۸ شرکت فعال در زمینه آهن و فولاد توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا
  شوهر عصبانی زنش را در سطل آشغال انداخت ( عکس )

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان