
مواد لازم :کاکائو : یک قاشق مربا خوری سرپرشیر: یک لیوان پودر قند: یک قاشق غذا خوری سر پرزرده تخم مرغ: چهار عددخامه: 200 (دویست)گرمشکر: 1/2 پیمانه(نصف پیمانه) ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)
روش تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم و ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)