امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلیل ضعف تیم‌های آسیایی از دید کی‌روش

[rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلیل ضعف تیم‌های آسیایی از دید کی‌روش
[/rtl]

سرمربی ۶۱ ساله تیم ملی کشورمان اعتقاد دارد تیم‌های آسیایی هیچگاه به سطح تیم‌های اروپایی و آمریکای جنوبی نمی‌رسند.

خبرگزاری تسنیم: سرمربی ۶۱ ساله تیم ملی کشورمان اعتقاد دارد تیم‌های آسیایی هیچگاه به سطح تیم‌های اروپایی و آمریکای جنوبی نمی‌رسند.

تیم‌های ایران، ژاپن، کره‌جنوبی و استرالیا نمایندگان قاره آسیا در جام جهانی 2014 برزیل هستند ولی تا پایان دور دوم از  مرحله گروهی این رقابت‌ها هیچکدام از این چهار تیم موفق به کسب پیروزی نشده‌اند.

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی» در خصوص عملکرد تیم‌های آسیایی در جام جهانی گفت: سالیان سال است که تیم‌های آسیایی مرتکب اشتباه مشابهی می‌شوند، برای همین هیچگاه به سطح تیم‌های اروپایی و آمریکای جنوبی نمی‌رسند.

سرمربی پرتغالی تیم ملی تصریح کرد: دلیل این موضوع هم سیستم بازی‌ها، نوع تمرینات و نحوه سازماندهی آنهاست. تیم‌های آسیایی نمی‌توانند از تیم‌های اروپایی کپی‌برداری کنند، چون دوراندیش نیستند. تیم‌های اروپایی به این دلیل پیشرفت می‌کنند که همیشه به یگ گام جلوتر می‌اندیشند.
دلیل ضعف تیم‌های آسیایی از دید کی‌روش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط گوجه سبز ☻
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  لک، آماده هفتمین کلین شیت آسیایی (عکس)
  طلسم فولاد در نخستین دیدار آسیایی حفظ شد
Clocket شیطنت سعودی‌ها در غفلت AFC با تغییر ورزشگاه/ دلیل تعجب استقلالی‌ها مشخص شد + عکس
  آغاز ماموریت شهریار در جمع پرسپولیس آسیایی
  گریزمان: مسی به این دلیل از من عصبانی بود
  دلیل استعفای نایب رییس بانوان دوچرخه سواری؛ مسوول بودم اما اختیاری نداشتم
  فیگو از دلیل جدایی‌اش از بارسلونا گفت
  جورجینیو: لمپارد دلیل ماندن من در چلسی بود
  فوتسالیست‌های ناشنوا در انتظار اعزام به بازی‌های آسیایی
  دلیل برکناری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد چه بود؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان