27-06-2014، 20:01
مواد لازم:
انجیر مربایی 2 کیلو گرم، شکر 3-3.5 کیلو گرم، آب 12-14 لیوان
خوهر لیمو 1.5 قاشق چایخوری، دانههل مقداری
انجیر مربایی 2 کیلو گرم، شکر 3-3.5 کیلو گرم، آب 12-14 لیوان
خوهر لیمو 1.5 قاشق چایخوری، دانههل مقداری
طرز تهیه:انجیرها را تمیز می شوییمو در آبکش می ریزیم . (انجیرها حتماً باید یک اندازه و از نوع انجیر تابستانی باشندکه نسبتاً ریز هستند) . شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً جوش بیاید. در صورتی که نیاز به جرم گیری باشد ، جرم آنرا می گیریم و سپس انجیرها را در آنریخته و با حرارت نه چندان زیاد می جوشانیم . انجیرها بتدیج حالت شفاف و شیشه ایپیدا می کنند . جوهر لیمو را در این مرحله اضافه می کنیم غلظت شهد این مربا بایدکاملاً حالتی مثل عسل داشته باشد . این مربا در طولانی مدت سالم و خوب باقی می ماند