امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای انجیر

#1
مواد لازم:
انجیر مربایی 2 کیلو گرم، شکر 3-3.5 کیلو گرم، آب 12-14 لیوان
خوهر لیمو 1.5 قاشق چایخوری، دانههل مقداری
طرز تهیه:انجیرها را تمیز می شوییمو در آبکش می ریزیم . (انجیرها حتماً باید یک اندازه و از نوع انجیر تابستانی باشندکه نسبتاً ریز هستند) . شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً جوش بیاید. در صورتی که نیاز به جرم گیری باشد ، جرم آنرا می گیریم و سپس انجیرها را در آنریخته و با حرارت نه چندان زیاد می جوشانیم . انجیرها بتدیج حالت شفاف و شیشه ایپیدا می کنند . جوهر لیمو را در این مرحله اضافه می کنیم غلظت شهد این مربا بایدکاملاً حالتی مثل عسل داشته باشد . این مربا در طولانی مدت سالم و خوب باقی می ماند
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
  طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه
  آموزش تهیه مربای پرتقال درسته
Smile طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
  هلو - طرز تهیه مارمالاد هلو و مربای هلو
  آموزش شیرینی رژیمی با انجیر خشک
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
Star طرز تهیه خورش مرغ و انجیر
Star طرز تهیه مربای کامکوات
  طرز تهیه مربای گل پالدو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان