27-06-2014، 20:02
مواد لازم:
گل بهار نارنج 250گرم ، شکر 1 – 1.5 کیلوگرم، جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری، آب 4 – 6لیوان
گل بهار نارنج 250گرم ، شکر 1 – 1.5 کیلوگرم، جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری، آب 4 – 6لیوان
طرز تهیه:در ظرفی گلهای بهار نارنجرا ریخته و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا 5 دقیقه بجوشد . آنرا درصافی ریخته و مجدداً این کار را 3 بار تکرار می نماییم ، سپس گلها را در آب سردریخته و 2-3 ساعت در آب نگه می داریم . در این مدت چند بار آب آنرا عوض می کنیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم سپس گلها را در آن ریخته و جوهر لیمورا نیز اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شده و سطح آن پرحباب گردد . این مربا در صورتی که با گل بهار نارنج تازه تهیه شود ، بسیار خوش طعمو لذیذ خواهد شد.