20-07-2014، 8:03

طرز تهیه دلمه پیاز
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
پیاز درشت
7 عدد
پیاز
1 عدد
لپه
1 پیمانه
جعفری خرد شده
نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده
300 گرم
برنج
1.5 پیمانه
گوجه فرنگی
5 عدد
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
1. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نماییددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
2. پیاز را خردکرده و در روغن سرخ*کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ*کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت*داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
3. داخل پیازها را به دقت خالی کنید. سپس درون پیازها را از مواد فوق پر می کنیم .پیازهای آماده را در قابلمه*ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا پیازها با شعله کم پخته شوند