امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان

#1
"گولاش" (Goulash) نوعی سوپ یا خورش است که با گوشت، نودل و سبزیجات تهیه می شود و ادویه های مانند پاپریکا و ... به آن می زنند. این خوراک ریشه ای تاریخی در ناحیه اصیل مجارستان دارد و البته در مرکز و جنوب اروپا و همچنین منطقه اسکاندیناوی غذای محبوبی است. این غذا یکی از غذاهای ملی و نمادین کشور مجارستان محسوب می شود.

مواد لازم برای گولاش:

• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 4 فنجان پیاز، خرد شده

• 1 قاشق غذاخوری شکر

• 3 حبه سیر، له شده

• 1 قاشق غذاخوری دانه زیره، آسیاب شده

• یک و نیم قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین مجارستان

• 1 قاشق چایخوری پاپریکای تند مجارستان

• 2 قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه، خرد شده

• 1 قاشق چایخوری برگ آویشن تازه، خرد شده

• 1 برگ بو

• 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

• 4 فنجان آب مرغ

• 1100 گرم گوشت استیک

• 1 قاشق چایخوری نمک

• ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای کوفته قلقلی ها:

• 2 فنجان آرد کیک

• 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• 1 قاشق چایخوری نمک

• سه چهارم فنجان شیر

• 2 قاشق غذاخوری کره

روش تهیه:

1. در ماهیتابه بزرگی روغن زیتون را داغ کنید و پیازها و شکر را تفت دهید تا کاراملی شوند. سپس سیر و دانه زیره را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

2. پاپریکای شیرین و تند، مرزنگوش، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آنها درآید.

3. سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس سرکه و آب مرغ را بریزید و تکه های گوشت (بیف)، نمک و فلفل را بریزید. بگذارید جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا نیمجوش شود. در ظرف را بگذارید تا یک ساعت و نیم بپزد و گاهی هم بزنید. سپس مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

4. برای آماده کردن کوفته قلقلی ها، آرد کیک، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. سپس شیر و کره آب شده را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. وقتی سوپ آماده شد، از این مخلوط گلوله های کوچکی آماده کرده و در سوپ بیندازید. در ظرف را بگذارید تا 15 دقیقه بپزد. وقتی در آن را گذاشتید دیگر آن را برندارید تا کوفته ها بپزند. برای آنکه گلوله ها نرم و خوشمزه شوند باید بخارپز شوند، با برداشتن در ظرف بخار را از ظرف خارج می کنید. پس از 15 دقیقه یک کوفته را با خلال دندان تست کنید، اگر خلال دندانی که داخل کوفته می زنید تمیز بیرون بیاید، کوفته ها پخته اند.
طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان 1
طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان 1
پاسخ
 سپاس شده توسط "تنها" ، (SOLDIER)
آگهی
#2
اووووووووووغ

حالم بد شدggre:229:ggre:229:



طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان 1طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان 1




پاسخ
#3
فك نكنم زياد جالب باشهSad
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی
Exclamation طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی
  ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)||
  دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد
  بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه
  آبگوشت زیره؛ غذای سنتی کرمان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان