امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اکبر جوجه

#1
مواد مورد نیاز
جوجه.......................... نصف جوجه(برش به صورت طولی)
نمك........................... به مقدار نياز
روغن حيواني............... دو تا سه قاشق غذاخوری
ترکیب رب آلو و انار........ 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده............ 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو........................به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه...........به مقدار لازم
پیاز..........................یک عدد متوسط

جوجه را از طول برش زده و دو نیم می کنند. ابتدا در نمک آبلیمو،
فلفل و زردچوبه، پیاز چند ساعت می خوابانند.
سپس فقط جوجه را در روغن حیوانی سرخ می کنیم (درب ظرف را بگذارید و شعله کم باشد)
پس از پخت جوجه را در ظرف گذاشته روی آن را روغن می دهند. (این روغن را با ادویه و کمی زعفران حل شده داغ کرده و روی جوجه می ریزند.) سپس آن را با پلو زعفران و پیاله ای رب انار ملس و آلو سرو می کنند.



اکبر جوجه 1



-میشه به جای روغن حیوانی از کره استفاده کرداما یه نکته ای که داره اینه که داخل کره، دوغ هست و باید با روغن مایع یا جامد مخلوطش کنید که نسوزه
- همیشه وقتی از گوشت سفید استفاده می کنیم باید اول آشپزی یا حتی کمی قبل تر بهش نمک بزنیم که بره تو خوردش.... گوشت قرمز برعکسه... آخر آشپزیمون بهش نمک می زنیم
-در صورت نبودن رب انار ملس، رب انار ترش را طی مراحلی با شکر مخلوط و یکدست کرده و سرو کنيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط مهربان ترین دختر دنیا
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه ترش گیلانی با استفاده از سبزی معطر و رب انار
  طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی
  تزیین کیک به شکل جوجه طلایی
  طرز تهیه جوجه اسپایسی
  نحوه پخت جوجه کباب تابه‌ای
  نحوه پخت جوجه کباب تابه‌ای
  طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای
  ●_●خورش جوجه ●_●

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان