امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کدام فیلم سیمرغ‌ها را درو کرد؟

کدام فیلم سیمرغ‌ها را درو کرد؟ 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سینما خبر؛  در اختتامیه جشنواره‌ی فیلم فجر، جدیدترین ساخته ابوالحسن داودی علاوه بر کسب سیمرغ مردمی جشنواره؛ 4 سیمرغ بلورین هم در بخش‌های مختلف از هیات داوران گرفت.

فیلم «من دیه‌گو مارادونا هستم» به کارگردانی بهرام توکلی نیز موفق به کسب 3 سیمرغ و یک دیپلم افتخار شد.

«خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن با دو سیمرغ و یک دیپلم افتخار در جایگاه بعدی فیلم‌هایی که بیشترین جایزه را گرفتند، قرار دارد.

سه فیلم «اعترافات ذهن خطرناک من» و «دوران عاشقی» و «عصر یخبندان» دیگر فیلم‌های دو سیمرغ جشنواره امسال هستند.

فیلم «مزار شریف» به کارگردانی عبدالحسن برزیده با یک سیمرغ و یک دیپلم افتخار در جایگاه بعدی است و پس از آن هم «ایران برگر» مسعود جعفری جوزانی،‌ «کوچه بی‌نام» هاتف علیمردانی و «بهمن» مرتضی فرشباف توانستند یک سیمرغ بلورین دریافت کنند.

اما در بین برگزیدگان، فیلم «شیفت شب» به کارگردانی نیکی کریمی با اهدای دو دیپلم افتخار مورد تقدیر قرار گرفت.

لیلا زارع دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن را گرفت و نیکی کریمی برای کارگردانی و تهیه‌کنندگی «شیفت شب» و مجموعه بازی‌هایش (مرگ ماهی و "چهارشنبه 19 اردیبهشت") از هیات داوران بخش سودای سیمرغ دیپلم افتخار جایزه ویژه هیات داوران را دریافت کرد.

«حکایت عاشقی» احمد رمضان‌زاده هم در بخش بازیگری یک دیپلم افتخار گرفت. 

منبع:ایسنا
[color][size][font]

[/font][/size][/color]
پاسخ
آگهی
من دیشب دیدم
جالب بود
مخصوصا موقعی ک مهران مدیری اومد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kill your darlings
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  علی پوراحمد با فیلم علمی تخیلی دروازه فراموشی در هالیوود + تصاویر فیلم Oblivion Gatew
Big Grin کدام بازیگر را میپسندید و دوستش دارید ؟؟
  فیلم تقدیر شده جشنواره ونیز راهی جشنواره جهانی فیلم فجر شد
  بازیگر فیلم‌های Wolverine و 47 Ronin در فیلم Bullet Train با برد پیت هم‌ بازی می‌شود
  فیلم Another Round با بازی مدس میکلسن جایزه بهترین فیلم جشنواره ‌BFI را برنده شد
  حقوق گل گدوت در فیلم WW84 معادل ۳۳ برابر حقوق او در فیلم Wonder Woman است
  ثبت‌نام ۴۹۸ فیلم برای شرکت در جشنواره فیلم‌ کودک و نوجوان!
  «خروج فرانسوی» فیلم اختتامیه جشنواره فیلم نیویورک شد
  فیلم DUNE مانند فیلم ارباب حلقه‌ها خواهد بود!
  محبوب ترین سرویس VOD در جهان کدام است؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان