26-05-2017، 9:41
زودتر بمیرم تا برم پیش مامانم...
|
قبل از اینکه بمیرم دوست دارم.....؟؟؟ بیا تو جواب بده |
|||||
26-05-2017، 9:41
زودتر بمیرم تا برم پیش مامانم...
(26-05-2017، 9:41)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدایشان بیامرزد
21-07-2022، 22:47
دوست دارم یکی پشتم باشه و درکم کنه بعدش مردن یا نمردن فرقی نمیکنه
05-08-2022، 18:49
دوست دارم به موفقیت برسم
و جوری زندگی کنم که ادما ازم خوب یاد کنن
30-08-2022، 10:55
عشق و آزادی و موفقیت رو کنار هم تجربه کنم
14-07-2024، 2:38
اووووووووووو من یه لیست بلند بالا دارم
دوست دارم وسط یه پارتی بزرگ مثل تومارولند دییووااننههه وار برقصم و از خستگی بیهوش بشم همونجا دوست دارم وقتی میدونم قراره بمیرم یه تتوی کوچولو بزنم در حد یه کلمه انگلیسی با فونت پیوسته دوست دارم با چتر پریدن از هواپیما رو تجربه کنم دوست دارم توی یه دریای زلال زیر آب شنا کنم دوست دارم با یه ماشین توی شبای یه خیابون قشنگ مثل پل صدربا اون دوستام که دوسشون دارم آروم مثلا رو شصت کیلومتر برم و با هم با صدای بلند کرلس ویسپر بخونیم (تونایت د میوزیک سیمز سو لاود) دوست دارم قبل مردنم یبار طب سوزنی رو تجربه کنم دوست دارم یه مدت کلاس یوگا رفتن رو تجربه کنم دوست دارم یه مدت کلاس رقص های مختلف رفتن رو تجربه کنم دوست دارم لخت و فقط با یه شرت تو ساحل والیبال بازی کنم دوست دارم یبار از خوشحالی زیاد، از ته دل بزنم زیر گریه دوست دارم یه کمپ بازی پونزده روزه بزرگ برم با افراد غریبه و چنتا از دوستای خودم، ازینا که تو آلمان قبل تابستون ثبتنام میکنن معمولا در آخر دوست دارم یا در راه یه ارزش بمیرم یا یه مرگ خیلی دلنشین و راحت داشته باشم و با لبخند بمیرم
29-07-2024، 0:10
قبل از اینکه بمیرم دلم میخواد زندگی کنم...
29-07-2024، 1:24
دوست دارم قبل مرگ واقعیت رو بفهمه تا شاید چشمات یکم عادت کنه خوش بینی زیاد سمی
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|