21-06-2020، 14:43
Our bigest regrets are
The chances was didn’t take
بزرگترین حسرت ما آدم ها،
فرصت هاى از دست رفتمونه
The chances was didn’t take
بزرگترین حسرت ما آدم ها،
فرصت هاى از دست رفتمونه
|
|
جملات ناب انگلیسی با ترجمه ღღ |
|||||||||||
|
21-06-2020، 14:43
Our bigest regrets are
The chances was didn’t take بزرگترین حسرت ما آدم ها، فرصت هاى از دست رفتمونه
Love will heal the world. عشق جهان رو درمان میکنه.
Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own عشق اون شرایطیه که خوشبختی یه نفر دیگه مهم تر از مال خودته. I need you like a heart needs a beat. بهت نیاز دارم، مثل قلبی که به تپش نیاز داره Embrace the power of love, not the love of power. قدرتِ عشق رو در آغوش بكش، نه عشقِ به قدرت رو Being loved is the minimum. Make sure you are also being respected, prioritized, supported, desired, understood. دوست داشته شدن کمترین چیزه. مطمئن شو همچنین بهت احترام گذاشته میشه، در اولویتشونی، حمایت میشی، مورد خواستشونی و درک میشی. Magic happens when you don’t give up, eventhough you want to. The universe always falls in love with a stubborn heart. معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت ميشه. I’m selfish, impatient and a little insecure I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best من خودخواه، عجول و یکم متزلزلم من اشتباه میکنم، کنترلمو از دست میدم و گاهی اوقات تحملم سخته اما اگه تو نمیتونی تو بدترین حالتم منو تحمل کنی، پس قطعا لایق من تو بهترین حالتم هم نیستی. A successful relationships requires falling in love multiple times, but always with the same person. يه رابطه ى موفق نيازمند اينه كه بارها و بارها عاشق بشى، اما هميشه عاشق همون يك نفر. Success is nothing without someone you love to share with it. موفقيت، بدون داشتن كسى كه دوستش داشته باشى و بتونى موفقيتت رو باهاش شريك بشى، هيچى نيست. You’ve gotta dance like there’s nobody watching, love like you’ll never be hurt, sing like there’s nobody listening, and live like it’s heaven on earth. تو باید جوری برقصی که انگار هیچکس تماشات نمیکنه، جوری عشق بورزی که انگار هیچکس دلت رو نمیشکنه، جوری آواز بخونی که انگار هیچکس گوش نمیده و جوری زندگی کنی که انگار بهشت روی زمینه. Two things you will never have to chase: true friends and true love. دو چيز رو هيچ وقت در زندگى نياز نيست دنبال كنى: دوستاى واقعى و عشق واقعى. Love is not finding a hand that perfectly fits yours. It is finding the one who is willing to hold your hands no matter how unfit it may be. عشق به معنای پیدا کردن دستی نیست که کاملاً اندازه دستت باشه. بلکه یعنی پیدا کردن کسی که دوست داره دستات رو بگیره و براش مهم نباشه چقدر ممکنه اندازه نباشه. Someone I loved gave me a box full of darkness. It took me years to understand that this, too, was a gift. كسى كه عاشقش بودم به من جعبه اى پر از تاريكى داد. سالها زمان برد تا فهميدم، آن هم يك موهبت بود.
25-03-2026، 2:49
If life were predictable it would cease to be life, and be without flavor. -Eleanor Roosevelt
اگر زندگی قابل پیش بینی بود، دیگر زندگی نخواهد بود، و بی مزه می ماند. -النور روزولت
| |||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|