12-03-2026، 22:32
(12-03-2026، 21:50)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 20:24)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدر اعظم و نخست وزیر؟
خب این حاشیس سید
بحثو تو حاشیه نبر اصل حرفو بگیر اینجور چیزا مغلطس!
بعد اینا ربطی ب اقتصاد نداره؟ شاخصههای اقتصاد و ارزش پول ملی چیاس؟
تولید ربطی ب ارز نداره؟ خب من دیگه حرفی ندارم!!! (:
البته اونم تو دهه چهل یا هفتاد میلادی (تاریخ دقیقشو یادم نیست) تغییر کرد و یه مشخصه چند متغیره اومد جاش ولی اینکه بگی نرخ ارز دولتی و بسته بود هم خودش مسخرس، اون سخنرانی هم ربطی ب نرخ ارز نداره و خودت رفرنسش کردی، اون سالا تقریبا تمام دنیا تو مشکل اقتصادی بودن و همچین سخنرانی ای تاکید ب ثبات داره نه یکسان موندن ارزش اون ارز
وگرنه 1933 تا دهه چهل که خود مارک (نزدیک بود دوباره اشتباه بنویسم فرانک) طبق نمودارایی که خود دنیا و امریکا الان قبول داره از 4.5 در ازای هر دلار رسید ب حدود 2.5 به ازای هر دلار
خب اصلا حرف منو ک گفتم خودت تحلیل کن نشنیده بگیر و بگو بدون اعتباره، دیگ چیزی ک امریکا اعلام کرده رو ک قبول داری؟ یا اونم بی اعتباره؟
صادرات هم ک ب طبع قطعا کم میشه ولی بهت تو تکست قبلی مثال زدم روشهایی رو ک دولت آلمان تو اون تایم صادرات غیر رسمی میکرد، متوجه نشدی؟
بنظرم بجای هوش مصنوعی یکم خودت تحلیل کن
و بحثمون ب نتیجه نمیرسه فعلا![]()
بیا دوست باشیم![]()
خب پس تو الان میگی که طبق نمودارها(!!) مارک از ۴.۵ شده ۲.۵ به ازای هر دلار.. پس اون چیزی که اول گفتی که ( هر دلار تقریبا هفتاد میلیون مارک بوده و هیتلر رسوندتش به هر دلار ۷ مارک) رو حتی خودتم بر اساس نمودارها داری زیر سوال میبری
و خب اون نمودارها هم باید راستی آزمایی بشن که طبق چی بودن
که البته با توجه به اینکه آلمان صادراتش کم تر شده بوده و بخاطر سیاست هاش ارتباطشم به اقتصادهای بزرگ دنیا کمتر شده بوده این قضیه بصورت کلی منطقی نیستش که ارزش پولشون یهو به شکل معجزه آسا تو یه اقتصاد دولتی و دستوری یهویی زیاد شده باشه با توجه به اینکه ارز آوری زیادی اتفاق نمیوفتاده
من صرفا میخواستم بگم اون جمله اولت که گفتی ( هر دلار تقریبا هفتاد میلیون مارک بوده و هیتلر رسوندتش به هر دلار ۷ مارک ) اشتباه بوده که الان خودتم قبول کردی که اشتباه بوده و عددش رو تغییر دادی که البته همین عدد جدیدت هم منطقی نیستش ولی باز بهتر از اون چیز اولیه که گفتی
نه دیگ سید ببین گفتم دومین نمودار نمودار رسمی ایه ک الان حتی امریکا هم قبولش داره (:
اون نمودار اولی ک گفتم رو جهان قبول نداره حالا نتا وصل ش میفرسم برات تو کلودم فرستادن لینکاشو برام، اون تحلیل ی سری تحلیلگر دیگس با اسناد و مدارک دیگه ب اون نمودار رسیدن
اون بخش اول هم وقتی منطقی میشه ک یادآوری کنی اون موقع ک هیتلر بسختی صادرات رو هندل میکرد، حتی کمتر از قبل، باقی کشورها بنا ب شرایط جنگ زده بودن (:
پس تغییر ارزش نسبی مارک ک تو این شرایط هنوز صادرات داره نسبت به باقی ارازی منطقی تر میشه نه؟ (:
برا کشوری ک فقط تو بحث خودروسازی ب تولید انبوهی میرسه ک جهان بهش نرسیده غیر منطقیه همچین پیشرفتی؟
فلشبک میزنم ب کامنت قبلیم:
(من دیگه حرفی ندارم!!! (:
این بحثمون ب نتیجه نمیرسه
بیا دوست باشیم با هم
)

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)